Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

kutok

Üye
Cihaz:603 Sonuç:Başarılı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
slm kardeş bendede aynı sorun herşeyi harfiyen yaptım rompackteki leerde yeşil aktif ama yinede olmadı nokia n8 belle

C/ sys/ bin klasörüne telefonuna uyumlu installserver.exe dosyasını attın mı?

serkopter

serkopter

Üye
eline sağlık arkadaşım c6-01 belle işlem tamam sağlıklı olarak çalışıyor

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
X-plore ayarlarınız aşağıdaki gibi olmalıdır. Yoksa dosyayı gereken yere atamazsınız.

NOT: Deneyipte olumlu veya olumsuz sonuç alanların yorumlarını (telefon ve sürüm belirterek) bekliyorum.

Valla hocam ne dediyseniz onu yaptım ama hala hata veriyor...X-plore ayarlarınız şu şekilde olsun demişsiniz ben sadece o ayarlara gelemedim nereden girecez ! Yardımcı olun lütfen ?

5800xm sürüm v52.0.007

Teşekkürler !

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Valla hocam ne dediyseniz onu yaptım ama hala hata veriyor...X-plore ayarlarınız şu şekilde olsun demişsiniz ben sadece o ayarlara gelemedim nereden girecez ! Yardımcı olun lütfen ?

5800xm sürüm v52.0.007

Teşekkürler !

ayarlardan gireceksin

alp-tek

Üye
c5 03 tamamdır teşekkürler

alp-tek

Üye
teşekkürler c5 03 te oldu

sadakat__

Üye
eyw. kardeşim 5230da denedim oldu sanırım. ilk sertifika sorunu yüzünden yükleyemediğim uygulamayı yüklemeyi başardım (:

NazimBaskurt

Üye
c:\sys\bin die bi dosya göremiyorum ?

zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
installserver.exe dosyasınıda X-plore uygulaması ile nasıl yüklicemizi de tam anlatsaydın halledecektim ama sys dosyasına yükliyemedim ayarlarıda yaptım ama pc de görünmüyo dosya haliylede olmadı yinede burya kadar oldu tşkler emegine saglık :angry:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c:\sys\bin die bi dosya göremiyorum ?

x-plore un ayarlarına gir ve üstteki kutucukları işaretle sonra rompatcher ı çalıştırıp open4all yamasını aktif et. Artık c/sys/ bin klasörü görünür...

- - - Eklendi - - -

installserver.exe dosyasınıda X-plore uygulaması ile nasıl yüklicemizi de tam anlatsaydın halledecektim ama sys dosyasına yükliyemedim ayarlarıda yaptım ama pc de görünmüyo dosya haliylede olmadı yinede burya kadar oldu tşkler emegine saglık :angry:

installserver.exe dosyasını yüklemeyeceksin, x-plore ile c/sys/bin klasörüne taşıyacak veya kopyalıyacaksın...

• Beğen
Tepkiler: zorrbeyy2
zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
tşkler kardeşim onuda yapabildim herhalde cünkü tekrar taşıyorum dosya zaten mevcut diyo üzerine yaz dedim bende ama bunun olup olmadıgını nasıl bilecem yardımcı olursan memnun olurum iyi calışmalar :oke:

x-plore un ayarlarına gir ve üstteki kutucukları işaretle sonra rompatcher ı çalıştırıp open4all yamasını aktif et. Artık c/sys/ bin klasörü görünür...

- - - Eklendi - - -

installserver.exe dosyasını yüklemeyeceksin, x-plore ile c/sys/bin klasörüne taşıyacak veya kopyalıyacaksın...

jjj23

Üye
Arkadaşlar lütfen konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olsun telefonu hackliyicem ama kafamda soru işaretleri var,telefonu hacklemek tehlikelimi?,telefona virüs bulaşırmı? telefon bozulurmu? telefona zarar gelirmi?,aydınlatırsanız sevinirim,son olarak ben telefonu hacklemeye çalıştım,söylenen adımları başarıyla yaptım fakat yine sertifika hatası verdi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tşkler kardeşim onuda yapabildim herhalde cünkü tekrar taşıyorum dosya zaten mevcut diyo üzerine yaz dedim bende ama bunun olup olmadıgını nasıl bilecem yardımcı olursan memnun olurum iyi calışmalar :oke:

Rompatcher uygulamasını çalıştır ve içindeki yamaları aktif et, sonra teleonuna uygun uygulamalardan unsigned olan bir uygulama yüklemeyi dene...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar lütfen konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olsun telefonu hackliyicem ama kafamda soru işaretleri var,telefonu hacklemek tehlikelimi?,telefona virüs bulaşırmı? telefon bozulurmu? telefona zarar gelirmi?,aydınlatırsanız sevinirim,son olarak ben telefonu hacklemeye çalıştım,söylenen adımları başarıyla yaptım fakat yine sertifika hatası verdi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun?

Hack telefona zarar vermez ama bazı telefonlarda reset sorunu çıkarabiliyor, öyle bir durumda soft format atarak veya rompatcher uygulamasını kaldırarak sorunu ortadan kaldırabilirsin..
Virüsle hack ın alakası yok,
Hack yaptım fakat yinede hata verdi demişsin, tüm adımları eksiksiz yaptın mı?

xcep

Üye
Allah razı olsun kardeş...Nokia N8 Belle Yazılım sürümü:111.030.0609 - Ürün Kodu:059D954

- - - Eklendi - - -

X-plore programında yazılan ayarları yaptın mı resimdeki gibi...

esref1980

Üye
c7 belle olumlu teşekürler emeğine sağlık

jjj23

Üye
Hack telefona zarar vermez ama bazı telefonlarda reset sorunu çıkarabiliyor, öyle bir durumda soft format atarak veya rompatcher uygulamasını kaldırarak sorunu ortadan kaldırabilirsin..
Virüsle hack ın alakası yok,
Hack yaptım fakat yinede hata verdi demişsin, tüm adımları eksiksiz yaptın mı?
[/QUOTE]

evet tüm adımları eksiksiz yaptım fakat unsigned uygulamayı çalıştırmadı,hack ile virüsün alakası yok demişsin,peki hack yapıldığında sistem dosyaları açılıyor ve telefon savunmasız kalıyormuş,bu yüzdende virüs bulaşıyormuş bu forumda okumuştum,bu doğrumu?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
evet tüm adımları eksiksiz yaptım fakat unsigned uygulamayı çalıştırmadı,hack ile virüsün alakası yok demişsin,peki hack yapıldığında sistem dosyaları açılıyor ve telefon savunmasız kalıyormuş,bu yüzdende virüs bulaşıyormuş bu forumda okumuştum,bu doğrumu?

hack yaparken bir yeri ya eksik yapmışsındır yada hatalı...
telefonuna uygun install dosyasını C/sys/bin klasörüne attın mı?

Virüsün sistem dosyalarına erişimi konusuna gelirsek, binde bir ihtimalden
söz etmiş oluruz. Onuda önlemenin yolu var.
Rompatcher da ki open4all yaması sistem dosyalarına erişimi sağlar, o yamayı sadece gerektiği zaman aktif edersin olur biter..
Yani bir unsigned uygulama yükleyeceğin zaman aktif eder yükleme bitince de pasifleştirirsin :oke:

Üst Alt