Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

mbd5200

Üye
c7-00 telefonda sonuç başarılı

caspersan

Üye
Kardeş; Allah Razı Olsun, C6-01'da çalıştı... Emeğine sağlık....

ssmilee

Üye
c6-01 yazılanları aynen uyguladım. x-plore ile dosyayı kopyalamak biraz uğraştırsa da sonuç başarılı :) teşekkürler.

fevzi09

fevzi09

Üye
Belle C6-01 de denedim malesef olmyo ? :(

pksyn

Üye
c5-03 başarılı teşekkürler :D

maverick58

Üye
teşekkürler emeğine sağlık, c6-01 belle de oldu

ressam58

ressam58

Üye
N8 belle çok uğraştım en sonunda oldu kardeş..Çok çok teşekkürler.Telefonum şenlenecek şimdi....

enesural49

Üye
beyler ne olur yardım edin lütfe ne olur yardım edin ya ben bu son kısmı yapamadım sys nin içine nasıl atacam bilmiyom

Emrgncy

Emrgncy

Üye
beyler ne olur yardım edin lütfe ne olur yardım edin ya ben bu son kısmı yapamadım sys nin içine nasıl atacam bilmiyom

x-plore ile patch klasörünü aç ve içinden telefonuna uyumlu installserver dosyasını işaretleyip seçeneklerden çıkar de.
Ve hedef olarak C / sys / bin klasörünü seç.

Eğer c yi açınca direk c sürücüsüne çıkarırsa, C kök dizinine atılan instali sys at ve son olarak sys nin içinden de bin klasörüne at.

DaDaS_06

Üye
Usta Ben bu hackleme olayını beceremedim heralde ya denilenlerin hepsini yapıyorum ama sertifika hatası devam ediyor?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Usta Ben bu hackleme olayını beceremedim heralde ya denilenlerin hepsini yapıyorum ama sertifika hatası devam ediyor?

Telefon modelin nedir?

Ayrıca rompatcher yamalarının ikiside aktif (yeşil) mi yükleme yaparken?

• Beğen
Tepkiler: DaDaS_06

DaDaS_06

Üye
Telefonum Nokia 603 Evet ikiside yeşil aktif installserverS3.zip içindeki inst.. i attım bin klasörüne ama hala program yükleyemiyorum çıldıracam ya :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Telefonum Nokia 603 Evet ikiside yeşil aktif installserverS3.zip içindeki inst.. i attım bin klasörüne ama hala program yükleyemiyorum çıldıracam ya :)

konuda farkli yamalar vardır. İndir onu içinde install server rp1.7 vardır onu c/patches yada rom patcher programını nereye kurduysan oradaki patches klasörüne at aktifleştir olacaktır. :oke:

• Beğen
Tepkiler: DaDaS_06

DaDaS_06

Üye
Tamam şef oldu Allah razı olsun ya sabahtan beri bununla uğraşıyorum Çok teşekkürler :)

speedus

Üye
elinize emeğinize yüreğinize sağlık arkadaşlar...
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
2 yıldır bu sertifika konusundan muzdariptim. geçen yıllardada hackleme olayı bana çok karışık geliyordu,telefonu pcye bağla falan filan.ama bu konudaki yöntem oldukça pratikmiş.konuda belirtilenleri harfiyyen uyguladım ve ilk seferde hacklemeyi başardım.artık sertifika sorunu nihayet 2 yıl aradan sonra kalktı. bu arada telefonum 5800 me . emeği gçen arkadaşlara tekrar sonsuz teşekkürler. herkese hayırlı ramazanlar,hayırlı paylaşımlar.

Emek paylaştıkça çoğalır...

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşlar başta güzeldi herşey....güzel güzel uygulamalarımı yükledim falan derken bide tema efekti attım.Buraya kadar da iyi...
1 gün sonra cebimde bir anda kapandı.Akaşama kadar uğraştım formatta kabul etmiyo.derken zorla faormat attım şimdi yine eski haline döndü yani.... :( :(

- - - Eklendi - - -

Hacksiz haline geri döndü.bende artık boşverdim bu savdadan!!!

sinan627

sinan627

Üye
5800 da sorunsuz çalışıyo Allah razı olsun hocam :)

Üst Alt