slm kardeş bendede aynı sorun herşeyi harfiyen yaptım rompackteki leerde yeşil aktif ama yinede olmadı nokia n8 belle
X-plore ayarlarınız aşağıdaki gibi olmalıdır. Yoksa dosyayı gereken yere atamazsınız.
NOT: Deneyipte olumlu veya olumsuz sonuç alanların yorumlarını (telefon ve sürüm belirterek) bekliyorum.
Valla hocam ne dediyseniz onu yaptım ama hala hata veriyor...X-plore ayarlarınız şu şekilde olsun demişsiniz ben sadece o ayarlara gelemedim nereden girecez ! Yardımcı olun lütfen ?
5800xm sürüm v52.0.007
Teşekkürler !
ayarlardan gireceksin
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...n-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-547695.html bu konudan hackledim valla ! İlgin için sağol kardeşim...

c:\sys\bin die bi dosya göremiyorum ?
installserver.exe dosyasınıda X-plore uygulaması ile nasıl yüklicemizi de tam anlatsaydın halledecektim ama sys dosyasına yükliyemedim ayarlarıda yaptım ama pc de görünmüyo dosya haliylede olmadı yinede burya kadar oldu tşkler emegine saglık![]()
x-plore un ayarlarına gir ve üstteki kutucukları işaretle sonra rompatcher ı çalıştırıp open4all yamasını aktif et. Artık c/sys/ bin klasörü görünür...
- - - Eklendi - - -
installserver.exe dosyasını yüklemeyeceksin, x-plore ile c/sys/bin klasörüne taşıyacak veya kopyalıyacaksın...
tşkler kardeşim onuda yapabildim herhalde cünkü tekrar taşıyorum dosya zaten mevcut diyo üzerine yaz dedim bende ama bunun olup olmadıgını nasıl bilecem yardımcı olursan memnun olurum iyi calışmalar![]()
Arkadaşlar lütfen konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olsun telefonu hackliyicem ama kafamda soru işaretleri var,telefonu hacklemek tehlikelimi?,telefona virüs bulaşırmı? telefon bozulurmu? telefona zarar gelirmi?,aydınlatırsanız sevinirim,son olarak ben telefonu hacklemeye çalıştım,söylenen adımları başarıyla yaptım fakat yine sertifika hatası verdi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun?
evet tüm adımları eksiksiz yaptım fakat unsigned uygulamayı çalıştırmadı,hack ile virüsün alakası yok demişsin,peki hack yapıldığında sistem dosyaları açılıyor ve telefon savunmasız kalıyormuş,bu yüzdende virüs bulaşıyormuş bu forumda okumuştum,bu doğrumu?