Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

civciv88

Üye
Sorun çözüldü, teşekkürler - Unsigned dosyalar yeniden indirildi, kurulumlar başarılı-

necati45

Üye

norton da karantinanın hepsini seçip restore all diyorum hata verir kaldırmıyor ne yapmalıyım

barbaros_066

Üye
x-plore uygulamasını nasıl kullanıcaz.s yükledim ingilizce ve istio acil yardımmm.s

jatvalca

jatvalca

Üye
c6-01 black belle haclendi işe yarıyor kardeş sağolsın fakat benim bir sorunum var
konumlama yöntemlerinden wi-fi seçeneği kayboldu acaba neden olabilir?

Bomb City

Bomb City

Üye
c6-01 belle olumlu emeğine sağlık :oke:

darkkahraman

Üye
teşekkürler c5-03 de çalışıyor eline sağlık :tşk: :alkis

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
c6-01 -- Belle denedim olmadı seviniyodumki oldu bu iş diye de :D ı ı olmadı başka nasıl yaparız aceba.

immortallord

immortallord

Üye
c6-01 işe yaradı çok teşekkür ederim.Unsignedler yükleniyor..

sargonaktas

Üye
C6-01'de belle yükledikten sonra yukarıdaki işlemler olumlu cevap verdi.Teşekkürler.

bagerhk

Üye
c6-01 anna da anlattığınız gibi uygulamaları yükledim. artık unsigned uygulamaları yüklüyorum. fakat hack yaptığımdan beri telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. ne oldu bende anlamadım. fikri olan varmı?

mcalisir

Üye
c6-01 belle sonuç olumlu tskler :)

bagerhk

Üye
c6-01 anna da anlattığınız gibi uygulamaları yükledim. artık unsigned uygulamaları yüklüyorum. fakat hack yaptığımdan beri telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. ne oldu bende anlamadım. fikri olan varmı?
Galiba kimsenin fikri yok. kendi kendine kapanıp açılmalar artmaya başladı. telefona nazar mı değdi ben de anlamadım... :off:

tefecı

Üye
samsung omnia hd i8910 da işe yaramadı dosya bozuk uyarısı verdı

bagerhk

Üye
:off:c6-01 anna da anlattığınız gibi uygulamaları yükledim. artık unsigned uygulamaları yüklüyorum. fakat hack yaptığımdan beri telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. ne oldu bende anlamadım. fikri olan varmı?
Galiba kimsenin fikri yok. kendi kendine kapanıp açılmalar artmaya başladı. telefona nazar mı değdi ben de anlamadım... :off:TELEFONA YAZIK OLACAK, KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL... TELEFON KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANIYOR, HATTA AÇILIP KAPANIRKEN SESSİZCE OLUYOR BUNLAR... AÇILIŞ SESİ VE GÖRÜNTÜSÜ FALAN DA YOK YANİ... ÇOK İLGİNÇ

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Çooook tesekkürler. yaklasik 2.5 senedir denemedigim yol kalmadi ama olmuyordu, ama senin emek verdigin programla oldu. Telefonum: 5800 xp müzik: (yazilim sürümü:40.0.005 özel sürüm: 40.0.005.C02.01 dil paketi: 2
tür: RM-356) idi. Dedigini aynen uyguladim oldu simdi, pravitenin icini görüyorum. Kardesim sana sonsuz minnettarim, ya kardes allah ne nuradin varsa vesin allah seni sevdiklerinden ayirmasin. Allah hep kalbine göre versin. Coksagol kardes tesekürler.

fuzzzuli

Üye
c/sys dosyası açılmıyor ne yapmam gerek

elanurkizim

Üye
program yukleniyor ama lisans istiyor daha önce yapmistim bu sefer olmadi

----------Eklendi @ 09:26:26 ---------- Yazıldı @ 09:25:37 ----------

yinede teşekkurler ellerine saglik

crazyali

Üye
mukemmel ellerine sağlık

Üst Alt