Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
aldemirfatih
Üye
c6-01 belle iki kere denemdim olmadı maalesef.. ..restore failed gibi bişey dedi..anna da olmuştu oysa..
Umut
Üye
Arkadaşlar Belle'de başka deneyen oldu mu? Eğer hacklenmiyorsa uda yöntemini kullanıcam.
installserver.exe dosyasını x-plore yardımıyla c:/sys/bin klasörüne atın sorun kesinlikle çözülecektir.
79mm79
Üye
installserver.exe yi c:/sys/bin içine attım bende de olmadı. antivirüs programında quarantine listte restore all dediğimde file already exist hatası veriyor.
installserver.exe yi c:/sys/bin içine attım bende de olmadı. antivirüs programında quarantine listte restore all dediğimde file already exist hatası veriyor.
"file already exist " bir hata değil sadece uyarıdır. Dosya zaten mevcut demek istiyor yani bu işlem daha önce yapılmış. Rompatcher ile ilgili bi sorunun olabilir diye düşünüyorum.
AмσηR@
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradaki installservers pack, dosyasını indirim symbian3 olandaki exe yi "installserver.exe yi c:/sys/bin " atınca çalıstı.
Batuhan Apatay
Üye
Telefonu hackleyince sorun çıkar mı ki ?
fethisagol
Üye
sonunda belleyi hackledim C6-01 unsinged yazılımları yükleyebiliyorum
misal bir milyon symbian kullanıcısı varsa bunların 999bini telefonunu hackler genel olarak bir sorun çıkmış olsa kimse telefonunu hacklemez Bilmem anlatabildim mi
hardistortion
Üye
n8 orjinal bellede önce anlatılanı yapın sonrainstallserver.exe yi c:/sys/bin içine atın bende çalıştı
salihk
Emekli Yönetici
tşkler sensation C6 01 belle Sorunsuz hacklendi arkadaşlar yapılacakları sırası ile yaparsanız Olumlu sonuc alabilirsiniz