karantinaya geliyorum restor all diyorum restre failed:file already exists diye hata geliyor aynı hata bende de oluyordu n8 de ve aksam hard format attım bu gün de hack yapmayı denedım o hatayı tekrar almadım ama'Symantec Symbian Hack' bunu kaldırmayı unutmuştum bastan hack denediğimde
yeniden restre failed:file already exists hatası
geliyor şimdi bidaha format atamam bunun baska yolu var mı bilen yardımcı olsun
X-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile sys/bin klasörünü görebilirsin...
s.a ya bnde nokia c7 refresh var telim hackliydi hard format attım attıktan sonra yeniden hackleyecektim ama xploreden ne yaptıysam sys ve private klasörlerinin içi bomboş hiç bişey yok içindeki klasör vs. nasıl geri getirebilirim lütfen acil yardım..!!!
s.a ya bnde nokia c7 refresh var telim hackliydi hard format attım attıktan sonra yeniden hackleyecektim ama xploreden ne yaptıysam sys ve private klasörlerinin içi bomboş hiç bişey yok içindeki klasör vs. nasıl geri getirebilirim lütfen acil yardım..!!!
Nokia e6 da olmadı şöyle denedim bu sitedeki advanced call menager v2.79 s60v3 s1-s3 unsigned programını kurmak istedim uygulamaya güvenilmiyor ve telefonunuz için zararlı olabilir yazısı çıkıyor devam diyorum bu sefer yükleme güvenlik uyarısı sağlayıcı doğrulanamıyor devam edilsinmi uyarısı çıkıyor tamam diyorum korumalı bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor ve yüklenmiyor