onur_09 Üye nokia c601belleyim rom patcher ile sys/bin ulaşıp installserver.exe i oraya attım ama hala olmadı:/nokia c601belleyim rom patcher ile sys/bin ulaşıp installserver.exe i oraya attım ama hala olmadı:/
nokia c601belleyim rom patcher ile sys/bin ulaşıp installserver.exe i oraya attım ama hala olmadı:/nokia c601belleyim rom patcher ile sys/bin ulaşıp installserver.exe i oraya attım ama hala olmadı:/
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap 701' Alıntı: Ne yapmam Lazım (Nokia 701) telefonu hacklemem lazım Genişletmek için tıkla ... Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar - MaxiCep burdan yapman lazım
701' Alıntı: Ne yapmam Lazım (Nokia 701) telefonu hacklemem lazım Genişletmek için tıkla ... Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar - MaxiCep burdan yapman lazım
Dejakawu Üye Bi ALLAHIN Kulu yardm etsen C6 01 Hiç bi program yükleyemıyorum hack sıstemini uyguladım hiç bi sonuc vermedi
Bi ALLAHIN Kulu yardm etsen C6 01 Hiç bi program yükleyemıyorum hack sıstemini uyguladım hiç bi sonuc vermedi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dejakawu' Alıntı: Bi ALLAHIN Kulu yardm etsen C6 01 Hiç bi program yükleyemıyorum hack sıstemini uyguladım hiç bi sonuc vermedi Genişletmek için tıkla ... fp 2 mi sistemin edit: 603 diye gördüm nası bir hata
Dejakawu' Alıntı: Bi ALLAHIN Kulu yardm etsen C6 01 Hiç bi program yükleyemıyorum hack sıstemini uyguladım hiç bi sonuc vermedi Genişletmek için tıkla ... fp 2 mi sistemin edit: 603 diye gördüm nası bir hata
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dejakawu' Alıntı: Nokia belle refresh Genişletmek için tıkla ... öncelikle hepsini doğru yaptın olmadı ben şimdi sana birdosya vercem onun içindeki dosyayı c:/patches dizinine at restart yap bitti
Dejakawu' Alıntı: Nokia belle refresh Genişletmek için tıkla ... öncelikle hepsini doğru yaptın olmadı ben şimdi sana birdosya vercem onun içindeki dosyayı c:/patches dizinine at restart yap bitti
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dejakawu' Alıntı: tamam bekliyom Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur bunun içindeki dosyayı x plore ile c:/patchesa at restart yap işaretle olur tamsm
Dejakawu' Alıntı: tamam bekliyom Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur bunun içindeki dosyayı x plore ile c:/patchesa at restart yap işaretle olur tamsm
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dejakawu' Alıntı: ins bakıymneyi isaretlicez Genişletmek için tıkla ... rompatchera girip yamaları
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dejakawu' Alıntı: bu arada rom daki 2 seçenek yeşil ve add to yaptm Genişletmek için tıkla ... verdiğim dosyayı dediğim dizine at rompatchera gir 3 tane olucak işaretle öyle yap
Dejakawu' Alıntı: bu arada rom daki 2 seçenek yeşil ve add to yaptm Genişletmek için tıkla ... verdiğim dosyayı dediğim dizine at rompatchera gir 3 tane olucak işaretle öyle yap
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dejakawu' Alıntı: böyle mi resetlıyimhayda 3 deil Genişletmek için tıkla ... verdiğim dosyayı doğru kopyaladın mı
Dejakawu' Alıntı: böyle mi resetlıyimhayda 3 deil Genişletmek için tıkla ... verdiğim dosyayı doğru kopyaladın mı
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dejakawu' Alıntı: c patche kopyaladmalgılamadı sanırm yoksa icnde dosyayımı atıyoz Genişletmek için tıkla ... ve çıkmadı ilginç Dejakawu' Alıntı: c patche kopyaladmalgılamadı sanırm yoksa icnde dosyayımı atıyoz Genişletmek için tıkla ... içinde ki dosyayı atacan :
Dejakawu' Alıntı: c patche kopyaladmalgılamadı sanırm yoksa icnde dosyayımı atıyoz Genişletmek için tıkla ... ve çıkmadı ilginç Dejakawu' Alıntı: c patche kopyaladmalgılamadı sanırm yoksa icnde dosyayımı atıyoz Genişletmek için tıkla ... içinde ki dosyayı atacan :
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dejakawu' Alıntı: tamam 3 üde yesıl ve add to yaptm rest atammı Genişletmek için tıkla ... sağlam olması için at bence
Dejakawu' Alıntı: tamam 3 üde yesıl ve add to yaptm rest atammı Genişletmek için tıkla ... sağlam olması için at bence