Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Emrgncy

Üye
ekte verdiğim patches zip klasörünü indir ve x-plore yardımıyla aç ve içindeki patches klasörünü yine x-plore yardımıyla C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de, rompatcher ı çalıştır, içinde artık iki değil üç yama olacak üçünü de aktif et hack işlemin tamamdır...

Ekli dosyalar

Tepkiler: Silinen Üye 2480407

oltsea

Üye
installserver.exeyi SYS klasörüne atamıyorum ''dosya açılamıyor: C:\SYS\installserver.exe'' hatası alıyorum. C6-00

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
installserver.exeyi SYS klasörüne atamıyorum ''dosya açılamıyor: C:\SYS\installserver.exe'' hatası alıyorum. C6-00
xplore ayarlardan üstteki kutucukların hepsini işaretle rompatcherda open 4 all işaretle sonra instalserver.exeyi c:/sys/bin içine at sonra patches.zip emrgncy112nin verdiği patches.zipciçinde ki installserver.rmpyi c:/patches içine at restart yap.bitti

oltsea

Üye
oldu teşekkürler

NortonSymbianHackLDD.sis nerden bulabılırım bunu

bunu yaptığımızda hafızadakiler silinir mi

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
bunu yaptığımızda hafızadakiler silinir mi
hack yapınca sadece sistem klasörlerine ve uygulama yüklerken sertifika kontrölü vardır bunu devre dışı bırakarak sertifikasız uygulama yüklemeye yarar bir de rompatcher yamalarıyla çeşitli geliştirmeler yapabilirsin.

Kardeş tşkederim bir sorum olacak ben şuraya kadar yaptım 7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4All ve Installer Server'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Sonraki adıma geçmeden önce telefonunuzu kapatıp açın. diyor ama daha uygulamayı kapatmadım acaba uygulamayı kapatıpmı tlfonu yeniden kapatıp açacağıziyi cebi hekleyebildim en sonundaiyi cebi hekleyebildim en sonunda tşkrlr

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun

Darqos

Üye
Ya abi ben nokia 500 kullanıyorum bu hack işe yaramıyor hackın orrtasında anti dosyasını silince yelefon bozuluyor YARdım

semuz

Üye
Merhaba arkadaşlar,

bu programları hazırlayan ve yorumlarıyla destek olan arkadaşlara teşekkürler.

c7 belle kullanıyorum, patches klasörünü yüklemeden dilleri yükleyemedim. patches klasörünü kopyaladıktan sonra sorun kalmadı yükledim.

Teşekkürler...

Tepkiler: Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hayırlı olsun...

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
hatırlı uğurlu olsun

2en

Üye
''NortonSymbianHack'' yüklerken bu yazı çıkıyor : Yüklenemiyor bu yerleşik bir birleşen yazıyor

Tepkiler: Silinen Üye 2480407