telefon modelini seç öncelikle, n97-mini rm 555 olan, sonra en üstteki en son versiyonu seç, sonra açılan sayfadan ülke ve telefon rengini seç ve çıkan dosyaları download et ve RM-555 isimli bir klasör oluşturup indirdiğin tüm dosyaları içinde topla..
Forumda flash atma ile ilgili konu olacak o konudan faydalanıp indirdiğin orjinal sürümü telefona flashlayacaksın..
Merhab
c:\sys\bin klasörünü bulamadım. telefonum e6-00 belle
O klasörü buldum anlatılanın hepsini yaptım ama hala sertifika hatası veriyor. niye olmuyo bu
Merhab
O klasörü buldum anlatılanın hepsini yaptım ama hala sertifika hatası veriyor. niye olmuyo bu
Merhab
Link teki zip dosyasını indir ve içindeki klasörü x-plore ile C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de. Rompatcher ı çalıştır, artık içinde iki değil üç yama görünecek. üçünü de aktif et tamamdır..
Link teki zip dosyasını indir ve içindeki klasörü x-plore ile C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de. Rompatcher ı çalıştır, artık içinde iki değil üç yama görünecek. üçünü de aktif et tamamdır..
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4All
ve Installer Server'in üstüne gelip Options -
Add to auto deyin. Bunu yaparken şu open all instaler server bu ikiside yeşil olacak demiPeki kardeşim şu rompatçet her de şu gti tuş yeşil olacak demi