Arkadaşim ben 7. Siraya kadar yaptim 8 i anlamadim hangi c bu ne atacam bilgisayardaki c mi yoksa telefondaki c mi ben bu arada c6-01 kullaniyom ne yapacam nasil atacam x-piro ile he
merhabalar bnde c6-01 kullanıyorum sürüm belle refresh hard format attım kendi özellikleri silindi sitenizde verdiğinizvideo ve fhoto dezenlemeyi indirdim en başta sertifika hatası dedi. sonra dediğinizi aynen yaptım herşeyiyle tekrar yüklemek istedim yine sertifika hatası dedi ben mi eksik yaptım(((
Arkadaşim ben 7. Siraya kadar yaptim 8 i anlamadim hangi c bu ne atacam bilgisayardaki c mi yoksa telefondaki c mi ben bu arada c6-01 kullaniyom ne yapacam nasil atacam x-piro ile he
merhabalar bnde c6-01 kullanıyorum sürüm belle refresh hard format attım kendi özellikleri silindi sitenizde verdiğinizvideo ve fhoto dezenlemeyi indirdim en başta sertifika hatası dedi. sonra dediğinizi aynen yaptım herşeyiyle tekrar yüklemek istedim yine sertifika hatası dedi ben mi eksik yaptım(((
valla helal olsun kardeş telefona evet hard format attım ama flashladıktan sonra eskisi gibi tüm özellikler tekrar yüklendi mükemmel bi site oluşturmuzsunuz en azından tamircilerin pc ortamında yaptıklarını aartık bizde evlerde rahatça yapabiliyoruz canı gönülden tebrikler
Link'e tıkla ve zip dosyasını download et. x-plore ile zip dosyasını aç ve installserverS^3.zip dosyasının içindeki exe dosyasını C:/sys/bin konumuna, installserverRP+v1.7.rmp dosyasını C:/patches klasörüne at ve telefonu tekrar başlat..
rompatcher uygulamasını çalıştır ve içindeki 3 yamayıda aktif et, artık hack işleminin tamam olması gerekir....