Emrgncy
Üye
Arkadaşım yapamadığın, hata aldığın yerleri söyle yardımcı olalım...lütfen bana yardım edin . Benim telefonda nokia c601 ama yapmasını bilmiyorum . Telefonum 05455127404-05532882471 lütfen yardımcı olun .
Soft formatla kalkar...C6-01 i hackledikten sonra hacki nasıl kaldırabiliriz yani orjinal haline nasıl döneriz tekrar (hacksiz haline) servise gidince hackli olduğundan dolayı sorun çıkarabilir garanti kapsamından filan çıkar mı telefon acil cevap bekliyorum... Iyi forumlar..
// Evet bütün ekleri yükledim . Benimkisi nokia c601 refresh . Şimdi ne yapacağım arkadaşim
Arkadaşım yapamadığın, hata aldığın yerleri söyle yardımcı olalım...
öncelikle ekte verilen uygulamaları yükleyebiliyor musun?
s^3 ler için olan installserver.exe dosyasını x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna atıp telefonu tekrar başlat...// Evet bütün ekleri yükledim . Benimkisi nokia c601 refresh . Şimdi ne yapacağım arkadaşim
installserverRP+v1.7.rmp kardeş bu dosya bende yok
ben NortonSymbianHackLDD.sis programını kuramıyorum YÜKLENEMİYOR BU YERLEŞİK BİR BİLEŞEN diyor bana yardım...
C6-01 de denedim aynısını hiç hatasız yaptım ama olmadı nasıl oluyor kardeşim yardım lütfen
kardeş ben n86 ta denedim ama başarısız oldu çünkü tel açılınca dondu format çekmek zorunda kaldım saol
Denedim olmadı tekrar fabrika ayarlarına dönüp geri yapıcam kesin bir yerde hata yapmışımdır ben
yukardaki yazıyı gördümde
Yine olmazsa mesaj at yardımcı olurum...
Doğru olsa dosya bozuk demez...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkteki zip'i download et ve zipin içindeki installserver.exe dosyasını c/sys/ bin klasörüne salla..
Ama önce c/ sys/ bin deki eski install'i sil, attıktan sonra telefonu restart yap, Rompatcher ı çalıştırıp içindeki yamaları aktif (yeşil) et. Sonra bir unsigned uygulama yüklemeyi dene.
Ayrıca rar dosya içinde olan uygulamaları x-plore ile çıkarmaya çalışma, winrar veya freeunrar gibi rar açıcı uygulamalarla çıkar.
X-plore rar dan çıkardığın uygulamayı bozar o nedenle de dosya bozuk uyarısı alırsın...
yukardaki yazıyı gördümde
Benim telefonumda C6-01 ve bu seferde olmadı halbuki herşeyi tam olarak yaptığım halde bu arada yukardaki yazıyı gördümde
C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gereken dosyaları attın mı?
C:/patches bu klasöre hangi dosyayı atıyoruz yardımcı olursan sevinirim .
Verdiğim linkten indirebilirsin kardeş...Emrgncy112 kardeşim daha önce senin yardımınla yapmıştım şimdi yapamıyorum senin gönderdiğin exe dosyası silinmiş bulamıyorum tekrar yardımına ihtiyacım var sana zahmet
Linke tıkla ve zip dosyasını indir. installservers^3.exe dosyasını C:/sys/bin klasörüne at ve telefonu tekrar başlat. installserverRP+v1.7.rmp dosyasını da C:/patches klasörüne at. Rompatcher uygulamasını çalıştır ve 3 yamayıda aktif et tamamdır..
- - - Eklendi - - -
Verdiğim linkten indirebilirsin kardeş...
kardesim çok sağol oldu walla yine sayende
Linke tıkla ve zip dosyasını indir. installservers^3.exe dosyasını C:/sys/bin klasörüne at ve telefonu tekrar başlat. installserverRP+v1.7.rmp dosyasını da C:/patches klasörüne at. Rompatcher uygulamasını çalıştır ve 3 yamayıda aktif et tamamdır..
- - - Eklendi - - -
Verdiğim linkten indirebilirsin kardeş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?