arkadaşım bende n8 var önce hack olmuştu ama hoparlör arızasından servise vermiştim yapılmış ancak yazılım güncellemesi yapmışlar simbian belle refresh diye bir yazılım şimdi bu konudaki uygulamayı aynen yapıyorum ama malesef yemiyor yardımcı olurmusunuz lütfen
Bu yöntem belle FRSEH' artıK işe yaramıyor YENİ yöntem var patc exe kur duğun da oluyor.
n8 fan culup te Norton Symbian Hack by CoDeRus - Belle Refresh - FP1 - FP2 - Solution for Certificate & Component is Built in Errors | Nokia N8 Fan Club
6120 classic te olmuyor sertifka yapmadan önce programları kurmaya calıştıgmda sertifika süresi geçmiş diyordu sertifaka yaptıktan sonra ise programı kurmaya çalışırken dosya bozuk diyor.
6120 classic te olmuyor sertifka yapmadan önce programları kurmaya calıştıgmda sertifika süresi geçmiş diyordu sertifaka yaptıktan sonra ise programı kurmaya çalışırken dosya bozuk diyor.
rompatcheri kurdum dediklernizi yaptıktan sonra teli yeniden baslattım. ama installserver dosyasını nasıl kurcam rompatcherdan dogru onu çözemedim. plss
rompatcheri kurdum dediklernizi yaptıktan sonra teli yeniden baslattım. ama installserver dosyasını nasıl kurcam rompatcherdan dogru onu çözemedim. plss
installserver dosyasını kurmayacaksın, telefonuna uygun olan installserver.exe dosyasını x-plore ile c/ys/bin klasörüne atacaksın ve telefonu tekrar başlatıp rompatcherı çalıştıracak ve içindeki yamaları aktif edeceksin