emergency tamam şimdi oldu kardeşim çok sağol ben install exe dosyasını rar dan bilgisayarda çıkarmıştım orda hata yapmışım uğraştırdım senide kusura bakma eline sağlık
emergency tamam şimdi oldu kardeşim çok sağol ben install exe dosyasını rar dan bilgisayarda çıkarmıştım orda hata yapmışım uğraştırdım senide kusura bakma eline sağlık
Kardeş hatayı rom patcher'ı önce kurduğun için alıyorsun..
Şimdi yapman gereken Telefondaki bilgileri yedekleyip *#7370# ile telefonuna bir soft format atacaksın ve hack işlemini tekrar en başından sıralamaya uygun olara yapacaksın...
5800 v60 da Restore all dedim ve gelen "Do you really want to restore all entries from quarantine?" sorusuna Evet deyim ama oradaki 3 dosyayı kaldırmadı ve
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını kurdum ve başlattım Open4All ve Installer Server dosyaları yok "no data" yazıyor. sizce sorun nerdedir
5800 v60 da Restore all dedim ve gelen "Do you really want to restore all entries from quarantine?" sorusuna Evet deyim ama oradaki 3 dosyayı kaldırmadı ve
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını kurdum ve başlattım Open4All ve Installer Server dosyaları yok "no data" yazıyor. sizce sorun nerdedir
Daha önce bu konudan bir çok 701 hacklendi, bir yerde hata yapmış olmalısın..
Rompatcher'ın yamalarının aktif olduğundan emin ol, birde C/ sys/ bin klasörüne telefonuna installserver.exe dosyası attın mı
Telefonuna uygun install server.exe dosyasını c/sys/bin klasörüne at ve telefonu tekrar başlat, rompatcher dan open4all yamasını aktif yap, artık diğer yamanın yeşil olması gerekmiyor.
Telefonuna uygun install i konu başlığında patches klasöründe bulabilirsin...