Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

karaf07

Üye
emergency tamam şimdi oldu kardeşim çok sağol ben install exe dosyasını rar dan bilgisayarda çıkarmıştım orda hata yapmışım uğraştırdım senide kusura bakma eline sağlık

Emrgncy

Emrgncy

Üye
emergency tamam şimdi oldu kardeşim çok sağol ben install exe dosyasını rar dan bilgisayarda çıkarmıştım orda hata yapmışım uğraştırdım senide kusura bakma eline sağlık

Estağfirullah...
Olduğuna sevindim..

- - - Eklendi - - -

:alkisişte budur...
Havanız yeter...

- - - Eklendi - - -

Hidayet kardeşim...
şimdi kapandı telefon tekrar :(

- - - Eklendi - - -

RomPatcher e tekrar baktım .Alttaki uyarıyı verdi alakası var mı acaba?
if you like this software, then support RP+with a donation .

Kardeş hatayı rom patcher'ı önce kurduğun için alıyorsun..

Şimdi yapman gereken Telefondaki bilgileri yedekleyip *#7370# ile telefonuna bir soft format atacaksın ve hack işlemini tekrar en başından sıralamaya uygun olara yapacaksın...

hsynkrky67

Üye
kardeş sana ne desem azdır bir aydır uğraşıyorum bu yöntemle teli hackledim telim e65 son versiyon çalışmalarında başarılar diler çok teşekkür ederim

albysl

Üye
5800 v60 da Restore all dedim ve gelen "Do you really want to restore all entries from quarantine?" sorusuna Evet deyim ama oradaki 3 dosyayı kaldırmadı ve
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını kurdum ve başlattım Open4All ve Installer Server dosyaları yok "no data" yazıyor. sizce sorun nerdedir

Emrgncy

Emrgncy

Üye
5800 v60 da Restore all dedim ve gelen "Do you really want to restore all entries from quarantine?" sorusuna Evet deyim ama oradaki 3 dosyayı kaldırmadı ve
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını kurdum ve başlattım Open4All ve Installer Server dosyaları yok "no data" yazıyor. sizce sorun nerdedir

Sen telefonunun bilgilerini yedekle ve soft format at *#7370# ile ve sonra telefonunu şu konudan hacklemeyi dene birde

www.maxicep.com/symbian-s60v3-deste...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

zxd19

zxd19

Üye
xplore yüklenemedi diyo abi

27matrix27

27matrix27

Üye
olmuyor benim 5230 da..her türlü denedim ama maalesef..sim kaydı yapılamadı diyor...

3n3sss

Üye
n73 yaptım oldu yapanın emeğine sağlık:)

a393

Üye
Çok teşekkürler ellerine sağlık.

efe041

Üye
bütün dediklerini yaptm kardeş hata falan vermedi olup olmadığını anlayamadm. (5800)

akmaci

Üye
sertifika hatası diyor hakleyince düzelir mi

tıpa

Üye
:oke:ORAYA RICA ETSEM E63'ü DE EKLEYEBİLİRMİSİNİZ 2 AYDIR BUNU ARIYODUM ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM SÜPPERSİNİZ MAXİCEP AİLESİ SEVİYORUM :oke:

- - - Eklendi - - -

ADIMLARI BİR BİR YAPİN SİZDE GORECEKSİNİZ OLDUGUNU

hey_19

hey_19

Üye
Tel 5800 XM NaviEdit. = Başarılı eline sağlık kardeş.:tşk:

ama o en son yazdığın nottaki "disable"yi bulamadım

kerem5555

Üye
nokia 701 olmadı... herşey normal ama unsigned hala sertifika hatası veriyor...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
nokia 701 olmadı... herşey normal ama unsigned hala sertifika hatası veriyor...

Daha önce bu konudan bir çok 701 hacklendi, bir yerde hata yapmış olmalısın..
Rompatcher'ın yamalarının aktif olduğundan emin ol, birde C/ sys/ bin klasörüne telefonuna installserver.exe dosyası attın mı

xxxx1000

Üye
e71de rompatcher programinda installer server yesil olmuyor yardim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
e71de rompatcher programinda installer server yesil olmuyor yardim

Telefonuna uygun install server.exe dosyasını c/sys/bin klasörüne at ve telefonu tekrar başlat, rompatcher dan open4all yamasını aktif yap, artık diğer yamanın yeşil olması gerekmiyor.

Telefonuna uygun install i konu başlığında patches klasöründe bulabilirsin...

Üst Alt