Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Selam dostum , benim nokia c7 telefonum var , NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını telefonuma atıyorum ancak sertifika hatası veriyor -.- yardım lütfen

Sanırım bende yaptım c6-01 cihazım işlemleri tamamladıktan sonra bi tane ekran koruyucu programı yüklemeyi denedim sorunsuz yüklendi ve açıldı.Herşey yolunda görünüyor teşekkürler...

Selam dostum dediklerini yaptım anladığım kadarıyla elimde bulunan unsignedleride denedim oldu.
da kafama şu sistem dosyaları güvensiz kalır talimatın kaldı onu anlamadım Open4all ı üstüne tıklayıp tekrar açınca o sorun kalkıyor mu yoksa gene devam ediyor mu?
gende saol çalışıyor

symbian hack dosyasini kaldiramiyorum tel nokia e7

---------- Eklendi @ 07:16:02 ---------- Yazıldı @ 07:08:26 ----------

symbian hack dosyasini kaldiramiyorum tel nokia e7

tmmdr hallettim

OLDU OLDU Sonyericcson Vivaz TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER

selamunaleykum telefon modeli nokia c5-03 uygulama yoneticisinden kaldiramiyorum :S oyle bi secenek yok ( 5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın.) bilgi icin tesekkurler!

vallahi helal olsun. Uzun zamandır e50 kullanan birisiyim yaklaşık 3-4yıldan beri. Telefonun kullanımını çok sevdiğim için hiç değiştirme gereksinimi duymadım. Ama gel gör ki şu hack işini de bir türlü beceremedim ta ki bu geceye kadar. Çok sağol dostum eline sağlık

selamunaleykum telefon modeli nokia c5-03 uygulama yoneticisinden kaldiramiyorum :S oyle bi secenek yok ( 5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın.) bilgi icin tesekkurler!

Uygulamalarda yoksa/görünmüyorsa 4.işlem yanlış yapılmıştır dikkatlice tekrar baştan al.

chartall

Üye
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın

adımınımı anlamadım yapamadım yardımcı olun lütfen

5800v60

Üye
kardeşim allah senden razı olsun eline emeğine sağlık.nokia603 ümü hackledim sayende.çok tşkkür ederim.saygılar eyvallah.

tsaban94

Üye
çok teşekkürler denedim odu tel:n95 8gb v20

emre_nev

Üye
mükemmel sonuç patron sağol sertifika hatası almadım. 5800 v 60.0.003

ro0tworm

Üye
bu yaptıgımız işlem ne işe yarıyor peki arkadaşlar

telefon modeli nokia c5-03 nortonu yukledim butun ayarlari yaptim ama su 5. adim da uygulama yoneticisin den kaldir die bi secenek yok surum bilgisini gosterior ama kaldirmiyor kaldirma secenegi yok nortonu komplemi kaldirmaliyiz?tekrar tesekkurler

aksaray1

Üye
Nokia E72 sürüm :081.003.000.01 sürüm tarihi :15-oct-2011 hacklendi..Anlatılanları aynen yapınca 3 dakika filan sürüyor hack işi..

coolturk

Üye
N8 belle de hacklendi teşekkürler )

yasin_57

Üye
c6-01 denedim oldu teşekküler

sys içinde bin klasörü yok deliricm yaaa