Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

black0765

Üye
Ben n8 yaptım oldu şimdi ne gibi faydasını görürüm

bocek58

bocek58

Üye
nokia e7 de denedm çalışıyooo allah razı olsun kaaç senedir uğraşıyorum n97im vardı hacleyemeden adam akıllı kullanamadan değiştirdimm çoooook saaoluuuuuuunnnnn....... :)))

hayatperest

hayatperest

Üye
süper valla c7 de son versiyon ama tüm uygulamalar yükleniyor. Çok teşekkürler...

sagopaaze

Üye
çok sagol ya hocam emegine saglık başarılarının devamını dilerim :tşk:

capkın52

capkın52

Üye
5800 xm te sonuç olumlu teşekkürler

ender04

ender04

Üye
ocam xplore yükledim ama açmıyor o yüzden denemedim

The-Rock

Üye
c6-01 kullanıyorum hack yaptım ama daha sonra mesaj oluşturmak istediğim de olmuyor yeni mesaj yazamıyorum neden acaba sistemi geri yüklenebilir mi

yaren_70

Üye
Arkadaşım telefonum 5800 söylediğiniz gibi yaptım.proğramlar yine yüklenmiyor sertifika istiyor. Ayrıyeten bilgisayardan proğramı yüklemeye çalıştığımda yüklenmez dosya boyutu çok büyük diyor.bu söylediklerini yapmadan önce böyle bir sorun yoktu.

qazmq

Üye
5. Adımı yapamadan yaptm ama (e52) olmadı. E51 olan .exe yi kullandm ondn mı acaba, yoksa 5. Admı yapmadğm içn mi? sertfka hatası dyrdu, şmdi dosya bozk dyr ?

bazley

Üye
x-plorer yüklenmiyor dosya bozuk uyarısı veriyo

alexturgut

Üye
şimdilik iyi gibi :) i8910 hd de olumluu ++

iizzz

iizzz

Üye
teşkürler

nazif41

nazif41

Üye
:tşk::alkis:oke:

The-Rock

Üye
nokia c6-01 belle olmadı daha önce anna da yapmıştım belle de olmadı malesef

PriveT

PriveT

Üye
Onceki versiyonda olmustu, yazilim guncelleme yaptim 112.010.1404 versiyonda olmuyor :(
Nokia 701

cesetgt

Üye
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx sertifika hatası veriyo yardım

sssssupi

Üye
Teşekkürler
5800 xpressMUSİC OLDU

barisgizem

Üye
kardeş senden allah razı olsun ya 1 aydır hacklemeye çalışıyordum sonunda hackleyebildim, nokia 5800 v60.0.003 te sorunsuz oldu, tavsiye ediyorum, rompatcherde installserverı işaretleyince zaten yüklenebiliyor sertifikasız programlar, boşuna uğraşmayın sistem klasörleriyle filan daha da karışmasın...

classnet16

classnet16

Üye
ALLAH razı olsun nokia c5 00 hack oldu süpersinn arkadaşım eline emeğine sağlık çok tşk ederim

fermanugur

Üye
cook teşekkür ederim denedim Oldu telefon artık telefona benzedi:)

Üst Alt