hackleme yapacagımda şimdi yedeklemeyi nasıl alabilirim?Nokia oviden yedeklemeyi kur dedigimde oluşan klasör den mi geri yükleme yapıyoruz yoksa başka yollardan mı ?Geri yüklerken nasıl oluyor onuda anlatırsanız ..
---------- Post added at 14:21:04 ---------- Previous post was at 14:16:00 ----------
hackleme yapacagımda şimdi yedeklemeyi nasıl alabilirim?Nokia oviden yedeklemeyi kur dedigimde oluşan klasör den mi geri yükleme yapıyoruz yoksa başka yollardan mı ?Geri yüklerken nasıl oluyor onuda anlatırsanız ..
Nokia c6-00
Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın
BUNU BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ 5 KERE DENEDIM OLMADI YAPAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
kardeşim çok güzel anlatmışsın herkes sevinç çığlıkları atıyo amaaa N97 exe dosyayı desteklemiyo ki? exe olmadan sisle halledemiyo muyuz bunu bi yardım edin kafayı yedim resmen...
Nokia c6-00
Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın
BUNU BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ 5 KERE DENEDIM OLMADI YAPAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
nokia c7 belle sorunsuz hecklenmiştir ellerine sağlık ustad.punis bir yerde hata yapmışındır en son zip olandan s3 olanı c/sys/bin klasörüne attın deme.
emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık c6 01 kullanıyorum adım adım bütün uygulamaları takip ettim ve oldu hemen unsigned bir uygulama indirdim hemen yükledi çok teşekkür ediyorum senin gibi adamların sayısının artması gerek