evet galaxy s2 de ve iphone 4 te de 21 saatin üstünde gitti bu da sana ne istiyorsan o olsun. bilip bilmeden kullanmadığın cihazlar hakkında boş boş laflar atmayasıngit önce kullanmadığın cihazlar hakkında ADAM gibi bilgi birikimi edin ondan sonra yerme çabası içerisine gir
![]()
Alicim ben kullanmadığı bilmediği halde böyle boş boş laf atanlara ne yapmalıyız bilmiyorum artık .![]()
benim telefonun şarjı ağır kullanım ile 20-40 saat gidiyor.(müzik,oyun,wifi-internet)
sen hicbirsey bilmeyen kendi burnunun dikine gidip konuyu kndi istedgn yere cekmeye calsam bir zavallidan bska bisey degilsin !! Sen kullnamadysan sarj konusun da yapblcgm bisey yok 2 gundur sarja da takmadm iphone u ve elimden de dusurmedm gerek net gerek sms . Ama kime ne anlatiyorum tabi . Herkes olmasa da senin gibi herseyi cok bildigini snan symbiancilardan ve savunduklari sacmaliklara aciyorum ! 
Burada bu yazıyı açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.. Nokia'yı da savunan insanlar varmış gerçekten arkadaş ramdan vs'dan bahsetmiş, symbian'ın açılması kaç dakika sürüyor acaba telefonun onu bir söylermisin? (N8'im de var aktif olarak kullandığım savunma yapamazsın bana karşı). Arkadaş gelmiş Android işletim sistemi ile Symbian işletim sistemini karşılaştırmaya sokmuş,
1 Symbian işletim sistemi çok yavaş, çoklugörevlemede çok berbat performansa sahip
2 Symbian işletim sistemi senin ram'ını hemen hemen sömürüyor.
3 Symbian işletim sistemi kullandıkça ağırlaşıyor ve hatalar vermeye başlıyor.
4 Hiç bir symbian işletim sistemine sahip telefonun kendi kendini resetlemediğini görmedim...
5 symbian işletim sistemi kesinlikle ve kesinlikle kullanılabilitesi en düşük olan işletim sistemi, kullanım zorluğu anlaşılabilirlik vs gibi konulardan..
6 Uygulamalardan bahsetmişsin hocam, ben N8'ime dün Belle güncellemesini yükledim ve Skype hala ne yazıkki düzgün bir şekilde çalışmıyor telefonumda.. Ayrıca bir takım özelliklerini kullanabilmek için bir sürü menüde dolaşmak zorundayım...Aşırı derecede kullanım zorluğu...
bu 6 sorun karşısında bana symbianı hala savunabilen bir arkadaş çıkarsa daha fazla detay yazabilirim.=)
neremle gülsem bilemedim. Androidin yapabildiği bir şey mi onu da sorgulamak lazım.

sağlam yaptı gerçekten4 ten çok daha iyi ama uçurum kadar da fark yok sanki
![]()
video çekimi ile ne alakası var? belki iphone 4 soluk renklerle video çekiyor?4
sonuç olarak daha iyi kalitede video çekiyor ekran parlaklığı ve netliği cabası
----------Eklendi @ 19:34:11 ---------- Yazıldı @ 19:33:43 ----------
bunun symbian belle ile alakası var.sen İcs ile denedinmi?
bir symbian kullanıcısı olarak lanet olsun symbian diyerek her türlü android alır diyorum. android markette o kadar uygulamaları kim kullanıcak diyosunuz nokia ovi o fırsatıda vermiyor en güzel üygulamalar paralı ama android beleş

Arkadaşım yaklaşık 8 yıldır Elektronik üzerine çalışıyorum İphone un ne olduğunu bilmediğin zamanlarda İphone kullanıyordum. Cep telefonu ve bilgisayar konusunda master im varo yüzden kimle konuştuğuna dikkat et. Savunmaya çalıştığın cep telefonu İphone 4 gelen müşterilerin %80 aynı sorundan şikayetci ''ŞARJ''. Bu insanların hemen hemen hepsi kültürlü okumuş insanlar doktorundan mühendisine. Şimdi bu yüzlerce insan sen akıllısın öyle mi? ve konuyu başka yere cekmeye çalışıyorsun diyorsun durduk yere tartışma çıkarma bu bölüm symbian bölümü sıkıntın varsa ios a git oradan ağla... Bu arada konuştuğun insan da bir yazılımcı yani neyin iyi olacağını senden iyi bilen birisi.

Tamam kardes sen haklisin sen kralsin tamam mi devam et boyle sen buralarda harcaniyorsum git microsoftta calis![]()
Bende sorun olmadigina gore de sorun yok !![]()

Yorumlarınızı, ceza veya uyarı almak gerektirmeyecek sekilde yapın lütfen
Şimdilik sabır gösterip, konu kapatılmasını isteyen 10larca üyeye karşı açık bırakıyorum, bu sitedeki symbian, android, ios, bada ve tüm isletim sistemi kullanıcıları tartışmayı hakaret boyutuna getirmeden öğrenmeli arkadaslar . Lütfen ..
.Ulan kedi uzanamadigi cigere mundar dermiş :-) bende iPhone'a laf ediyorum ama androidden daha stabil :-)
Merak etme badayi da symbiani da androidi de kullandm neyin ne oldugunu senden ogrenecek degilimha bu arada okumakla da adam olunmuyor bir hatirlatmak istedim
![]()
.
bir sürü yalan yanlış haber var onları okuyup burada birşeyler savunmaya kalkmayın. Hani derler ya cihazın kullanım kılavuzunu iyi okumuşsun diye
bunlarla gelmeyin bana başka işlerle uğraşınHız olarak SII ile denendi kesinlikle randıman olarak fark var
Biz de sana 5800'la yaşadığın deneyimleri paylaştığın için teşekkür ediyoruz. Tipik fandroid sözü: "yanımda n8 var" şimdi maddelere geçelim.
1. Bariz sallıyorsun.
Cihazı kullanmadığın burdan belli, hasbelkader kullanma şansını yakaladığın cihazda da pr1 yüklü. Çoklu görevde berbatmışneremle gülsem bilemedim. Androidin yapabildiği bir şey mi onu da sorgulamak lazım.
2. Cevaba değer bulmuyorum bu saçmalığı görüntüde zaten her şey ortada.
sen 256 mb ramli hatta 512 mb ramli androidle bu kadar oyun uygulamayı aç, ben bütün symbianlı telefonlarımı balkondan atıp resmini de çekip size yollayacağım. 1gb ram da olur açtım diyip de göstermeye kalkmayın ama reload yapmadan açıcak.
![]()
![]()
3. Hayır hayır ve hayır!
Nokia 5800 deneyimlerinle bizi kandıramazsın.
Symbian OS 9.4'te ciddi sorunlar vardı ama onunla kaldı bu sorunlar.
4. Üzgünüm sallamışsın yine.
Belle'e güncellediğini iddia etmişsin, anna'da bile reset sorunu ortadan kalkmıştı hem androiddeki gibi üzgünüz kapatmaya zorla gibi hatalar da almıyoruz.
5. Aman Allah'ım biri bu genci durdursun!![]()
Tersine symbian kullanımı en basit işletim sistemlerinden biridir. Pratikliğini herkese kanıtlamış. Karalama yapacağım diye nereden sallayacağına şaşırmışsın. Androiddeki gibi menülerde kaybolmuyorsun ayrıca.Senin 6600 dışında bir symbian kullanıp kullanmadığın konusunda şüphelenmeye başladım.
6. Kullanım zorluğunda ısrarcıyız.
Androidi kullanırken nedense hep kayboluyorum telefonun içinde ama symbianda bu yok. Her gereç için klasörleme var, her şeyin yeri belli. Android kullanacak kadar kapasiten varsa symbianı her türlü kullanırsın yalanlarınla git çoluk çocuğu kandır.
He son olarak n8 kamerasını kötü bulan sendin değil mi? Hayal kurmaya devam et!
Atış serbest denmiş sanki, bol keseden atmışsın.
YEMEZLER.