fruit nijja yı oynamak için değil 1700 tl benm 500 tl ye aldığım c6-01 çok rahat oynuyor...![]()
Herşeyde bir netlik olmalı 
900 İle 800 arasında o kadar fark göremedim,4G ve 4.3 ekran dışındaDAĞILIIIN
LUMİA 900 ezecek androidi.
1.5 yıllık hatta 2 yıllıkdeğilde çıkmak üzere olan veya çıkmış bir cıhazı kapıştırın ey çok zeki insanlar.Örneğin lumia 800 çıktı ve androidli s2 yi bazı konularda geçiyor ve çok azında geri kalıyor. Hele siz çıkacak olan LUMİA 900'ü kıyaslayın bide ozaman nokia'nın gerçekten eski yerini alıp androidi sileceğini göreceksiniz.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdrop test![]()
ramblowda bubbles gibi sistemde arka planda gizli çalışan ama çoklu görev menüsünde görünmeyen uygulamalar da yazar![]()
android 4 te o devir kalktı.
Haklısın,5800 vasatında ötesinde bir telefondu.Hala satıyor.İos android konusundaki tartışmada artık sıkmaya başladı zaten ios en iyi işletim sistemi.Adamlar sitelerinde bile duyurdu.İyi de Ferhat bu test Android yüklü cihaz olan Samsung Galaxy S2 ve iPhone 4S'le de denendi ki. iPhone 4S onda da yenildi. Yani bu vidyodaki gibi iPhone'un camları çatlak dolu iken Samsung Galaxy S2'de bir şey yoktu. Sizlere şunu söyleyeyim Symbian'ın güzellikleri vardı evet kabul ama eskidendi. Şimdi değil. Evet ben Nokia 603 kullanmadım,YouTube'daki vidyolarına baktım. Bana arayüz olarak direk Android'i hatırlattı. Ben 5800'da Nokia'dan kazık yediğimi düşünüyorum. Bizleri "iPhone Killer" diye pışpışlayarak almaya teşvik ettiler. Hala telefonun fiyatı Mediamarkt'ta 580 küsür TL. Ben de dahil bir çok kişi 5800 kullanırken bu telefona nasıl Android yüklenir diye konu arıyorduk. Üstüne N9'a Android yüklenmesi başarılı bir şekilde gerçekleşebilmişti. Ama ben hiç bir yerde görmedim Android bir cihaza Symbian nasıl yüklenir diye? Diyeceğim o ki, her şey zamanında güzeldi. Nokia'nın bile Symbian adını kullanmak istememesi, 2016'ya kadar sadece güncellemelere destek vereceğini açıklaması zaten her şeyi açıklamıyor mu? iOS kullanan ve Android kullananlar arasında bile hala hangi işletim sistemi daha iyi tartışmaları sürüyor. iOSçular Siri'yi örnek gösteriyor, Androidciler Flash Player Desteği vb cevaplarla sürekli tartışıyor. Senin telefonuna baktığımı söylemiştim. Akıcı gibi duruyor menüler. Ama benim 5800 kullandığım zamanda ben Nokia ve Symbian'dan soğudum. Bu kadar. Bazı arkadaşlar "vefa" diyor. Bana ne Nokia babamın şirketi mi ne vefası? Ben paramı vererek almışım zaten onların bana hakkı geçmedi ki vefa olsun.
bide birkaç dahili uygulama var mesela cloud 900 de dahili iken 800 de sanırım ekstradan veya hiç eklenemiyor.
900 İle 800 arasında o kadar fark göremedim,4G ve 4.3 ekran dışında![]()
ICS Galaxy S serisine gelemeyecek resmi olarak.Eğer gelseydi bende S alabilirdim bu aralara ama ICS gelmeyince vaz geçtim.Atrix 4G yada Lumia Serisi artık.

O kadarda fark yokmuş o zaman.Hem ekran çözünürlüğü 800'ün daha yüksek.Fiyatlarıda görelimde bi o zaman karar veririzbide birkaç dahili uygulama var mesela cloud 900 de dahili iken 800 de sanırım ekstradan veya hiç eklenemiyor.
Custom olarak zaten kesin S'e geliyor ve Gayet Stabil çalışıyor.Bir ara bakmıştım.Samsung 2.3.6 paketini yayınlayıp bıraktı.
İllaki resmi güncelleme beklemene gerek yok,Xda daki developerlar samsungdan daha iyi yapıyorlar bu işi![]()
android 4 ü demiyorum önceki mesajda gingerbread ile 25 uygulama açtım demişsin ya onu soruyorum recent appstaki 25 uygulamamıydı diye?
bir de android 4 te o devir kalktı demek için önce android 4 ün resmi olarak çıkması gerekmez mi? Resmi güncelleme gelmediği için sızıntı ICS kullanıyorsunuz şuan yanılıyor muyum?
Yanılmıyorsam bütün wp 7li telefonların çözünürlüğü aynı. 480x800
O kadarda fark yokmuş o zaman.Hem ekran çözünürlüğü 800'ün daha yüksek.Fiyatlarıda görelimde bi o zaman karar veririz![]()
Bende Desire HD kullandım 3 ay civarında ama yinede ios kadar tatmin etmedi.İos'un ızgara görünüme ne kadar laf söyleselerde en iyi işletim sistemi.İlk açıldığında sadece 10-15 uygulama ile geliyor basit gibi gözüküyor ama 500.000 uygulama sayısı bütün herşeyi silip süpürüyor.O kadar istikrarlı gidiyorlarki Geliştiriciler hiçbir oyunu baştan yazma gereği duymadı.680 Mhz işlemcili 3Gs'te bile İos 5 süper hızlı çalışıyor.Bu işletim sisteminin kalitesini kanıtlıyor zaten...Sevgili Baran iOS'un işletim sistemindeki üstünlüğünü ben de Android kullanan birisi olarak kabul ediyorum. Kişiselleştirme falan yapılamıyor deniliyor ama arkadaşlarım Jailbreak yaparak bu durumu da aşmaya çalışmışlar.
Şu an için evet. 4.7 inç ekranlı HTC Titan 2 çok iyi ama ekran çözünürlüğü mahvediyor.190 pi ekranı var.16 Mp kamerası var çok abes olmuş gerçektenYanılmıyorsam bütün wp 7li telefonların çözünürlüğü aynı. 480x800

Ben mi bahsettim topu bna ceviriyosun![]()
Evet.Akrabam bile Galaxy S'in İphone 4'ten iyi olduğunu iddia ediyor.Gelmiş bana hikaye anlatıyor.En çok şuna gülmüştüm ama ''Bunda Barkod Okuyucu var İphoneda varmı olum?''ios 5 'in en üstün olduğunu sanırım sadece bazı kazığın acısını azaltmaya çalışan androidciler kabul etmiyor![]()

kamera güzel ekranın boyutu güzel işletimi güzel ama en önemli şeyleri çok kötü.Ekran dpi si berbat clearblack olmadan wp yi hissedemezsin deniliyor. Ve en önemlisi pili LUMİA 900 ile kıyaslayınca çok yetersiz öyle bir telefon için
Bende Desire HD kullandım 3 ay civarında ama yinede ios kadar tatmin etmedi.İos'un ızgara görünüme ne kadar laf söyleselerde en iyi işletim sistemi.İlk açıldığında sadece 10-15 uygulama ile geliyor basit gibi gözüküyor ama 500.000 uygulama sayısı bütün herşeyi silip süpürüyor.O kadar istikrarlı gidiyorlarki Geliştiriciler hiçbir oyunu baştan yazma gereği duymadı.680 Mhz işlemcili 3Gs'te bile İos 5 süper hızlı çalışıyor.Bu işletim sisteminin kalitesini kanıtlıyor zaten...
----------Eklendi @ 18:18:11 ---------- Yazıldı @ 18:17:21 ----------
Şu an için evet. 4.7 inç ekranlı HTC Titan 2 çok iyi ama ekran çözünürlüğü mahvediyor.190 pi ekranı var.16 Mp kamerası var çok abes olmuş gerçekten![]()
yoksa tercihim titan 2 olabilirdi.