NUD
Üye
Hayır. kastettiğim test ettiğin S2 de İCS yüklümüydü? çünkü yüklü değilse Belle vs Gingerbread karşılaştırması yanlış olur.
İCS yazılım sunuldu mu türkiye de ? kontrol etmemiştim.
Hayır. kastettiğim test ettiğin S2 de İCS yüklümüydü? çünkü yüklü değilse Belle vs Gingerbread karşılaştırması yanlış olur.
hayır.ama google ics nin kaynak kodlarını indirmeye sunmuştu.böylece isteyen herkez kendi telefonuna ics kurabiliyor.İCS yazılım sunuldu mu türkiye de ? kontrol etmemiştim.
ben varımamma konustunuz ya
----------Eklendi @ 17:00:11 ---------- Yazıldı @ 16:58:55 ----------
maxicep bulusma duzenlesin topluca mediamarkta felan gider kapisiriz![]()

heryerde resmi ICS güncellemesi yayınlanmış gibi söylemişsin
)
sistem tercihi kişilerin tercihine göre değişir ancak Nokia nın ve Belle nin şuan tek eksiği yazılımcı firmaların son senelerde uygulama yazma önceliğinde sırayı diğer sistemlere vermesi hatta Nokia için bu yazılımları hiç çıkartmamasıSenin gibi biriyle ugrasacak kadar dusmedim henuzsana iyi gelistirmeler
![]()
. son 7 sayfadır zaten gereksiz birşeyi savunmaya çalışan zaten başka birisiAdam ben 60 tane uygulama acamiyorum demiyor ki, gorev yonetimi berbat diyor ki hakli gercekten. 3-4 tane uygulamayi actiktan sonra gelsin takilmalar kasmalar. Ayrica 60 tane uygulama acmista nolmus, hangi birini kullanabiliyor kasmasindan ? akil var mantik var.
Biz de sana 5800'la yaşadığın deneyimleri paylaştığın için teşekkür ediyoruz. Tipik fandroid sözü: "yanımda n8 var" şimdi maddelere geçelim.
1. Bariz sallıyorsun.
Cihazı kullanmadığın burdan belli, hasbelkader kullanma şansını yakaladığın cihazda da pr1 yüklü. Çoklu görevde berbatmışneremle gülsem bilemedim. Androidin yapabildiği bir şey mi onu da sorgulamak lazım.
2. Cevaba değer bulmuyorum bu saçmalığı görüntüde zaten her şey ortada.
sen 256 mb ramli hatta 512 mb ramli androidle bu kadar oyun uygulamayı aç, ben bütün symbianlı telefonlarımı balkondan atıp resmini de çekip size yollayacağım. 1gb ram da olur açtım diyip de göstermeye kalkmayın ama reload yapmadan açıcak.
![]()
![]()
3. Hayır hayır ve hayır!
Nokia 5800 deneyimlerinle bizi kandıramazsın.
Symbian OS 9.4'te ciddi sorunlar vardı ama onunla kaldı bu sorunlar.
4. Üzgünüm sallamışsın yine.
Belle'e güncellediğini iddia etmişsin, anna'da bile reset sorunu ortadan kalkmıştı hem androiddeki gibi üzgünüz kapatmaya zorla gibi hatalar da almıyoruz.
5. Aman Allah'ım biri bu genci durdursun!![]()
Tersine symbian kullanımı en basit işletim sistemlerinden biridir. Pratikliğini herkese kanıtlamış. Karalama yapacağım diye nereden sallayacağına şaşırmışsın. Androiddeki gibi menülerde kaybolmuyorsun ayrıca.Senin 6600 dışında bir symbian kullanıp kullanmadığın konusunda şüphelenmeye başladım.
6. Kullanım zorluğunda ısrarcıyız.
Androidi kullanırken nedense hep kayboluyorum telefonun içinde ama symbianda bu yok. Her gereç için klasörleme var, her şeyin yeri belli. Android kullanacak kadar kapasiten varsa symbianı her türlü kullanırsın yalanlarınla git çoluk çocuğu kandır.
He son olarak n8 kamerasını kötü bulan sendin değil mi? Hayal kurmaya devam et!
Atış serbest denmiş sanki, bol keseden atmışsın.
YEMEZLER.
Adam ben 60 tane uygulama acamiyorum demiyor ki, gorev yonetimi berbat diyor ki hakli gercekten. 3-4 tane uygulamayi actiktan sonra gelsin takilmalar kasmalar. Ayrica 60 tane uygulama acmista nolmus, hangi birini kullanabiliyor kasmasindan ? akil var mantik var.
3-4 taneden sonra takılsaydı diğer 60 taneyi açmak ölüm olurdu herhalde
hele denildiği gibi sık reset atan bir sistem olsaydı daha 7-8 demeden reseti basardı
ayrıca androidde benzer bir multitasking olsa ram kullanımınız ne kadar olurdu merak ediyorum
)bazı yazılımlar arka planda çalıştırılınca dediğin takılmalara sebep olabiliyor ama genel olarak bi sorun yok yani
hem o kadar takılıyor olsa 67 uygulamayı nasıl açıp arka planda çalışmaya bıraksın ki3-4 taneden sonra takılsaydı diğer 60 taneyi açmak ölüm olurdu herhalde
hele denildiği gibi sık reset atan bir sistem olsaydı daha 7-8 demeden reseti basardı
ayrıca androidde benzer bir multitasking olsa ram kullanımınız ne kadar olurdu merak ediyorum
)

Daha uygulama açmadan ram i neredeyse tamamen sömüren bir yazılım 10 uygulamada patlar herhalde![]()
çok fazla değil.bende en fazla 25 tane açtım.ama bunu gingerbreadda iken denemiştim.ics de daha yüksektir.
bir bakayımSomut kanıt olarak birşey koyabilirsen seviniriz. Galaxy S 1Ghz de çünkü bu hayaldi de
çok fazla değil.bende en fazla 25 tane açtım.ama bunu gingerbreadda iken denemiştim.ics de daha yüksektir.
umarım recent apps lardan bahsetmiyorsundur dostum
şimdi bende denedim menü tuşuna basıyorum 31 yazıyor ram blowdan bakıyorum 41 yazıyor ekran görüntüsü almıştım menüde biraz takılma oluyor ram blowda 91mb boş ram görünüyordu
----------Eklendi @ 17:57:18 ---------- Yazıldı @ 17:55:16 ----------
resimler bem beyaz görünüyorneden böyle olduki
Uygulama coklugunu savunan kim !? Yine kendi istedigin yere cek tabii vazifen.
DAĞILIIIN
LUMİA 900 ezecek androidi.
1.5 yıllık hatta 2 yıllıkdeğilde çıkmak üzere olan veya çıkmış bir cıhazı kapıştırın ey çok zeki insanlar.Örneğin lumia 800 çıktı ve androidli s2 yi bazı konularda geçiyor ve çok azında geri kalıyor. Hele siz çıkacak olan LUMİA 900'ü kıyaslayın bide ozaman nokia'nın gerçekten eski yerini alıp androidi sileceğini göreceksiniz.
Bencede LUMİA serisi doğru olur yükselişe geçen bir seri.Hemde hergün mağazasına tonlarca oyun yükleniyor ve tabi xbox oyunlarıICS Galaxy S serisine gelemeyecek resmi olarak.Eğer gelseydi bende S alabilirdim bu aralara ama ICS gelmeyince vaz geçtim.Atrix 4G yada Lumia Serisi artık.