kcr
Üye
elimde android var diyeceksen 1 milyar küsürü feda edicen yoksa android android değil
c7 her ihtiyacımı karşılıyo , daha yeni 8mp çıkarıyo millet "elindekiyle mutlu olmayı biliceksin"
Kullanılabilirliği de önemli ben bir mesaj yazarken klavyede bile donanbir sistem Symbian Bu en iyi symbian cihazlarındada böyle Ama eski ve köklü bir symbian kullanıcısıydım elbette sevdiğim yönleride var ancak Gerçek bir sistem stabilitesi olsaydı gerçektende oyun&uygulama gerekli değil.
3GS medet umabiliyorsan boşuna kendini yorma bence işe yaramaz. Yeni sattım ve çöplükten başka bir şey değil.400tlye satılan (2.el) 3gs şuan bütün oyunları açıyor sen kalkmış 800tl diyorsunşuan wonder 650tlye satılıyor sıfırı çoğu oyunu açıyor ace2 , xperia U , xperia Sola bunlar 600-650tl arası sıfırları satılıyor ama hepsi oyunları açıyor.
3GS medet umabiliyorsan boşuna kendini yorma bence işe yaramaz. Yeni sattım ve çöplükten başka bir şey değil.
Çöplükten Farksız Bir 3gs Kullanırsan tabi öyle olur ben diğer android cihazlara göre fiyat kıyaslaması yaptım Bende Vakti zamanında 3gs kullandım Hiçte çöplük değildi En azından Bir mesaj yazarken bile donmuyordu cihaz.
- - - Eklendi - - -
N8 de kullandım c6-01 ve nokia 700 asıl bu cihazlar yazılımsal olarak çöplük.
ee madem öyle değiştir bakalım avatarını
ben şu anda n8 kullanıyorum neden klavye dönmüyor Bende ? Sende çöp gibi n8 kullanırsan tabii donar.
"Dönmüyor" değil donuyor yani takılıyor Ayrıca ben 2.el çöplük bir n8 almadım ilk çıktığı zaman 1150tlye almıştım turkcelden.
Benim c7 cfwden sonra klavyede falan hiç donamamisti. Donmadi deil. Donamadişeytan gibiydi. Bence nokialarin eksiği eski yapılı sistem olmasi.
Messevim sana okadar yazmıştım o açtığın konuda detaylı detaylı birde. Umarım düşünceni değiştirmişimdir
bende klavye falan donmuyo tarayıcı da donmuyo artık normal donma ise çok uzun zaman önce olduğundan hatırlamıyorum
Nokia n8 alınmaz arkadaş. Bazılarının işlemcisi dandik yetmiyor. Telefon açılmıyor bile. E7-00 al daha iyi ekranı işlemcisi baya iyidir N8'e göreNokıa n8 mi alıym
Yoksa nokıa c6-01 mi
C6 yı biliyorum yıllarca kullandım ve memnundum.
Ama n8 nasıldır onu bilmiyorum 2. Yedek bi telefon alacağım
Bi de nokıa n8 e 500 ₺ verilir mi bence verilmez ama yine de bi sorayım dedim (üstün performans kalite , ısınma sorunu var mı , şarjı da önemli)
Mesaj birleştirildi:
Özellikle oyun oynamak, oyun indirmek için oynayacağım.
808 pureview bulamadım nokıa n9 da favorim ama o da yok. Heralde yine c6 yı alıcam hem fiyatı da uygun telefonu alacağım kişiyle yüzyüze görüşebilme imkanım var bakarım telefona ne kadar nasıl kullanıldığını anlarım zamanında çok hor kullanmıştımNokia n8 alınmaz arkadaş. Bazılarının işlemcisi dandik yetmiyor. Telefon açılmıyor bile. E7-00 al daha iyi ekranı işlemcisi baya iyidir N8'e göre
Symbian'ın en hızlısı 808 pureview . Bulabilirsen ve ucuza denk getirirsen al. 603 falan boşver Fp2 bak.
Bitmedi. Ruslar youtube uygulaması yaptı. Opera halen aktif.Symbian da internet ve YouTube olayı bitti mi tamamen. BlackBerry firmayı kapattı serverler kapandı cihazları çöp ettiler format sonrası cihazlar açılmıyor kurulumda kalıyor. Symbian bu yönden biraz daha iyidir.
Wifi sorunu çözümü var Konu olarak bak istersen hayırlı olsunNihayet bugün elime geçti telefonum symbianım ❤️ kargo ücreti ile toplam 225 ₺ ye almıştım. İlk izlenimlerim: Ekranda hafif bi çizik var bellim belirsiz dikkatle bakmayınca görünmüyor. Kasa iyi durumda, batarya 0 yanında geldi Original yazıyor hakkat 0 yani taktım, açtım.Telefonu kullanan kişi (ilk sahibi) 3 yıl kullanmış, temiz kullanmış. Ms.ofis uygulamaları, youtube yüklüydü, Galeri de normal nokıanın kendinde olan resimleri duruyordu. Telefon da önyüklü olan hiçbir uygulama silinmemiş, hatta hiç sıfırlama yapılmamış gibi duruyo. Wifi çekiyo ama web den çıktığında otomatik olarak wifi kapanıyor tekrar şifre istiyor mobil veri de bu sıkıntı yok. Sim kart yeri de iyi durumda hattımı da tanıdı. Hiç kullanmayacağım uygulamaları belirleyip sildim. Cnn int. youtube gibi uygulamaları sildim. Telefon son sürüm Symbian Belle refresh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?