SuaT6027
Üye
bu surumun euro 2 dilleri ciksunda bunlara kimse ihtiyac duymaz.. Kurtulus abi alasini yapar.. Ben heyecanla o dil paketini bekliyorum...Taylorun V7.1 update'i ve S^4 Xeon'un 3,2 update'i çıktı,bu arada Xeon'da batarya paerformansı Taylorun CFW'sine göre daha iyi
Teşekkürler,indiriyorum ama bu akşam flash atamam herhalde,yarın iş varŞurdan indirebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben taylor v7 yi ing. kullanıyorum çok da sorun olmuyor.sen bunu yükledinmi nasıl acaba.tr dil olsa mükemmel olacakmış
arkadaşlar cfw şimdi yükledim şunu çok rahat diyebilirimki daha önce kullandığımız cfw ler hız yönünden 100 çekiyorsa bu 200 çekiyor gerçekten çok hızlı internete falan girmedim diğer yönlerini bilemem ama hız harbiden mükemmel ovi suit bende bağlanamadım fakat usb tığından girebiliyorum dosyalara şimdilik gördüklerim bunlar
link verebilirmisiniz biraz aradım ama genel sorunlar var yada tam olarak google ne yazarsak çıkıyorinternetten ararsan 3.2v ile bağlantı sorunu aşılıyor
link verebilirmisiniz biraz aradım ama genel sorunlar var yada tam olarak google ne yazarsak çıkıyor
üstadım yardımlarınız için teşekkür ama ben zaten sizin verdiğiniz linkteki tüm dosyaları indirip flashladım daha önce kurtuluş beyin son sürüm yüklü iken onun üzerine flash yaptım phoenixle linkteki dosyaları tanıtıp flashladım bağlantı hatası meydana geldi ovi ve normal internet bağlantım yokbuyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üstadım yardımlarınız için teşekkür ama ben zaten sizin verdiğiniz linkteki tüm dosyaları indirip flashladım daha önce kurtuluş beyin son sürüm yüklü iken onun üzerine flash yaptım phoenixle linkteki dosyaları tanıtıp flashladım bağlantı hatası meydana geldi ovi ve normal internet bağlantım yok
E yi formatla indirdiğin sürümle dead phone at düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?