nokia 808 bekliyorum çıksın burda incelicem aktarıcam direk , benim beğendiğim bir cihaz ama dediğim gibi kamera alanında bence mükemmel olacak o cihaz ama bu yazılım konusu şüpheli porgram vs . bu arada bizde halen n8 mevcut belle sürümünün halen internet browserında çok ciddi problem ve geç cevap verme var bunun dışında belleyi beğendim.lumia 800 inceledim benden tavsiye eğer alacaksanız beyaz renginin kaplamasını çok güzel yapmışlar parlıyor göz önünde bulundurun , mavi daha mat.
Dostum ben zaten hiçbir zaman symbian tarayıcısına iyi demedim. benim tartıştığım konu cihazın multimedya özellikleri. ayrıca arm11 işlemciye rağmen 808 çok daha tepkili olmuş daha bir hoş kullanımı falan.
Amaç góz boyamak olsaydı emin ol daha iyisini yapabilirlerdi. o kadar donanım yerine sistemi geliştirseler tabi ki daha iyi ama samsung -ózellikle s2 ile- yazılım konusunda çalıştığını gósterdı
çıkan her cihazın direk iphone la kıyaslanıyo olması iphone un kalitesini ortaya koymaktan başka bi işe yaramaz.. İphone 4 le s3 ü kıyaslamak son derece saçma çıkış tarihi farkına bakılmalı önce. İphone5 çıktığında ne yapacaksınız? Nokia seven bi Nokia kullanıcısı olsam da iphone her zaman bir adım önde olacak.