Symbian Telefonlarına Format Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

mstfybsn

Üye
eyyywallah kardeş..

tesadüfüm

Üye
sony k 790i symbian destekli bir telefon mudur

dkalop

Üye
arkadaşlar benim telefon açılmıyor açılmayınca haliyle PC suitede telefonu görmüo ama benim telefon numaralarını kayıt etmem lazım :( nası olcak :(

kan_01

kan_01

Üye
slm benım 6670 cep telım var soft formattada hard formattada hıc bırsey sılınmı yor bu konuda bana yardım cı olabılırmısınız...

millitan

millitan

Üye
ya soft formatan sonra telin orjinal programlari silinyormu

freedom_hdy

Üye
tlfon modelim n72 .. 512 lık hafıza kartım var içinde 72 şarkı dışında bşka bişi yok tlfonumda hafıza boşluğu war bunu kart bilgilerinde görebiliorum ama tlfonum sürekli hafıza dolu veri silin uyarısı gönderio.. müzik çalar galeri vs grdğimde açılıor yazıo ama kendiliğinden kapanıo .. hafıza kartını biçimlendrdim ama genede işe yaramadı sanırım format atmam gerekio soft formatı denedim ama olmadı sanrım hard format atmam gerkio ama kilt kodumu hatrlamıorum kilit kodumu kırma yoluna gttim ımeı no nedr onu bilmiorm lütfen yardımcı olun =/ şimdiden tşkr ler

aslan4699

Üye
kardeşim ben n81 i 2. el aldım tlfonun gvnlik kodunu degiştirmiş onu nası bulacam bu verdigini giriyorum kod hatası dıyor yardımcı olurmusun

tutku81

Üye
Bilader benimki 3120c *#7370# denediğimde olmuyor. Sonuç bulunamıyor diyor. Nasıl halledebilirim ?

isouydu

Üye
ağzına sağlık kardeş

Alone EFE

Üye
telefonumun güvenlik kodunu bilmiyorum sizin önermiş olduğunu tüm yöntemleri denedim ama hala aynı değişen hiçbirşey yok............

salih1906baba

salih1906baba

Üye
Saolasın

muan

muan

Üye
nokia 6303i kullanıyorum telefon açılırken nokia teması cıkıyor ve kapanıyor. Yurıda anlatılanları uyguladım ama sonuc alamadm başka bir format şekli farmı

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
dediğin gibi yaptım fakat olmadı ... ben önceden bi şifre koydum onu da hatırlamıyorum burdaki gibi denedim ama olmadı
..yardımlarınız beklıorm ....

hackam

hackam

Üye
sağ ol bilgiler icin eline saglik ama 5700 hard format atamadim bi türlü başka yolu varmi acaba teşekkürler

vejdi_21

Üye
bi türlü format atamıyorum nepmam lazım

2mslm1

2mslm1

Üye
arkadaşlar N72 telefonumla 6600dan bi veri aldım bulututla telefonum 2dakika sonra dondu ve hiçbir tuş çalışmıyo bataryayı çıkarttım tekrar açınca yine dondu. format bi işe yaramadı çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi?

ktg-91

Üye
Daha geçen ay orjinal N97 aldım. Müzik çalarında kütüphane yeni şarkı almıyor. Bir müzik yüklüyorum telefona ama kütüphanede gözükmüyor. Saatlerdir bunu araştırıyorum ne yapmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok format mı atayım soft/hard? garantiye mi postalayayım ya da nasıl yapılacağını bilen biri varsa anlatsın lütfen. :vur

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca virüs de tarattım o da temiz çıktı

umtklc

umtklc

Üye
ya erişim noktaları sıfırlanacak filan dedin ya.. o ne demek oluyo ? yani formattn snra o erşim noktalarını nasıl ayarlıcz_?

arzewa47

arzewa47

Üye
yalan yalan şeyler verme kardeşim yanlış kod işte yalan soleme ramazanda yız.

kjk71

Üye
Hacı Abicim Kod hatası Dio Gene N e Yapcaz Yhaaa :(((

Üst Alt