Symbian Telefonlarına Format Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

ortammanyaa

Üye
@noemre;
Soruna bir cwp saglamadan önce sana biraz kizayim :) sen git iphone gibi bi telefondan N97 ye gec sonrada ne diye cwp gelmiyor de,dostum herkesin elinde n97 yok,herkesin alacak kolay kolay gücüde yok, öyle bi bakkala girip bir tane kisa marlboro bir tane N97 istiyorum da olmaz, yani herkeste olmadigi icin telefon hemen cwp bekleme... Telefon menüsünden "FABRIKA AYARLARINA GERI DÖN" seçenegi ile soft format da dedigimiz islemi yapmaliydin öncelikle. (bu menü yalnizca NOKIA'nin cihazlarinda mevcuttur.) Telefon ilk üretildigi ayarlariyla formatlanir. N95 cihazida dahil bu cihaza kadar bilgim war digerlerinde bilgim genis degil,artik MAXICEP te oldugum sürece digerleri hakkinda denemelerimi ve arastirdigim bilgileri paylasirim.Kusura bakma.
@nhtt31;
telefona hard format uygularken telefon kapali olmalidir,hafiza kartinizin voltaj ayarlamasi yaparken sorun olusturmamasi icin cikariniz, format atarken "*" "3" "yes" on/off tusu kombinasyonunda telefon acilana kadar tuslara basip ekranda "nokia" veya "formatting" yazisi göründügünde parmaklarinizi tuslardan cekebilirsiniz, 10-20 sn kadar islem sürer,telefon ilk günkü gibi tertemiz olur...Güvenlik kodu isterse 12345 girersiniz, tüm nokia cihazlarda güvenlik kodu genelde aynidir. Benim cihazim nokia 6630,bu yüzden 10 snde isini hallediyor. :)

samet_drn

Üye
güvenlik kodumu unutuum ve yazdığın herşeyi aynen uyguladım
bu siteye IMEINO yazınca çıkan kodu giriyorum ama kod hatası diyor...
yardım ederseniz çok memnun olurum...

draw1907

draw1907

Üye
bu formatlama 5800 da işe yararmi acep?

aefo11

Üye
kod yanlış hatası veriyor dediğinizi 2 kere denedim kod hatası veriyor.numarayı yanlışmı vriyor acaba.bu imei numarasını rastgele yerde vermek problem olmazmı.kopyalanma gibi

rainman65

rainman65

Üye
baboş bu dedeiklerin sadece s60 da olur 7370 dedeiklerin *yews arama tuşu dedikelrin s40 larda isee nedir onu aslında bi yöntemide vardır ben ona dair bi konu açacağımdır neyse kolay gelsin

jasliş

Üye
olmadı ya yukarıda yazılan herseyı yaptım olmuyor ne yapmam gerek

Bolt_fire

Üye
çok teşekkür

The Thoth

The Thoth

Üye
Saol ama pc suiti nerden bulabilirm

soner_85

Üye
emegınıze saglık buyuk bır dertten kurtuldum, yoksa kaldırıp atıcaktım telefonumu :) web tarayıcım hıc calısmıodu gırıodum tel kendını resetlıodu ama bu duzelttı tesekkurler

vagrant_55

Üye
arkadaşlar benim ımeı kodu uzun oraya sığmıyor yardım edin lütfen

samir106

Üye
çok saol kardeş. telefonum n79. format attım ama menuden GAMES oyun klasorum kayboldu. ne yapmam gerekiyo?
birde internetden direk telefona nokia n79 yeni sürümünü nasıl indirebilirim? yardımcı olursan çok sevinirim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
çok saol kardeş. telefonum n79. format attım ama menuden GAMES oyun klasorum kayboldu. ne yapmam gerekiyo?
birde internetden direk telefona nokia n79 yeni sürümünü nasıl indirebilirim? yardımcı olursan çok sevinirim
ile

ACMİLANO

Üye
3615760564 güven kodu bu cıktı ne işe yarayacak :d

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim. Çalısmalarını devamını beklerim.

lifestyle34

Üye
arkadaşım bu güvenlik kodunu denedim olmuyor çıkan sayılar güvenlik kodumu açmadı napmam lazım güvenlik kodumu unutmusum nasıl bulabiliriz

A1234567A

A1234567A

Üye
eyvallah koçum

reis_albatros

Üye
Ya arkadaşlar bn yaopıyrum omuyorr bana yardım edermisiinizzz!!!!!! 6300 var bnd * 3 yes açma /kapama basıyorum telefon açılıyor formatig felan yazmıyorr
yapıyorum yokk olmuyorr

Üst Alt