ortammanyaa
Üye
@noemre;
Soruna bir cwp saglamadan önce sana biraz kizayim
sen git iphone gibi bi telefondan N97 ye gec sonrada ne diye cwp gelmiyor de,dostum herkesin elinde n97 yok,herkesin alacak kolay kolay gücüde yok, öyle bi bakkala girip bir tane kisa marlboro bir tane N97 istiyorum da olmaz, yani herkeste olmadigi icin telefon hemen cwp bekleme... Telefon menüsünden "FABRIKA AYARLARINA GERI DÖN" seçenegi ile soft format da dedigimiz islemi yapmaliydin öncelikle. (bu menü yalnizca NOKIA'nin cihazlarinda mevcuttur.) Telefon ilk üretildigi ayarlariyla formatlanir. N95 cihazida dahil bu cihaza kadar bilgim war digerlerinde bilgim genis degil,artik MAXICEP te oldugum sürece digerleri hakkinda denemelerimi ve arastirdigim bilgileri paylasirim.Kusura bakma.
@nhtt31;
telefona hard format uygularken telefon kapali olmalidir,hafiza kartinizin voltaj ayarlamasi yaparken sorun olusturmamasi icin cikariniz, format atarken "*" "3" "yes" on/off tusu kombinasyonunda telefon acilana kadar tuslara basip ekranda "nokia" veya "formatting" yazisi göründügünde parmaklarinizi tuslardan cekebilirsiniz, 10-20 sn kadar islem sürer,telefon ilk günkü gibi tertemiz olur...Güvenlik kodu isterse 12345 girersiniz, tüm nokia cihazlarda güvenlik kodu genelde aynidir. Benim cihazim nokia 6630,bu yüzden 10 snde isini hallediyor.
Soruna bir cwp saglamadan önce sana biraz kizayim
sen git iphone gibi bi telefondan N97 ye gec sonrada ne diye cwp gelmiyor de,dostum herkesin elinde n97 yok,herkesin alacak kolay kolay gücüde yok, öyle bi bakkala girip bir tane kisa marlboro bir tane N97 istiyorum da olmaz, yani herkeste olmadigi icin telefon hemen cwp bekleme... Telefon menüsünden "FABRIKA AYARLARINA GERI DÖN" seçenegi ile soft format da dedigimiz islemi yapmaliydin öncelikle. (bu menü yalnizca NOKIA'nin cihazlarinda mevcuttur.) Telefon ilk üretildigi ayarlariyla formatlanir. N95 cihazida dahil bu cihaza kadar bilgim war digerlerinde bilgim genis degil,artik MAXICEP te oldugum sürece digerleri hakkinda denemelerimi ve arastirdigim bilgileri paylasirim.Kusura bakma.@nhtt31;
telefona hard format uygularken telefon kapali olmalidir,hafiza kartinizin voltaj ayarlamasi yaparken sorun olusturmamasi icin cikariniz, format atarken "*" "3" "yes" on/off tusu kombinasyonunda telefon acilana kadar tuslara basip ekranda "nokia" veya "formatting" yazisi göründügünde parmaklarinizi tuslardan cekebilirsiniz, 10-20 sn kadar islem sürer,telefon ilk günkü gibi tertemiz olur...Güvenlik kodu isterse 12345 girersiniz, tüm nokia cihazlarda güvenlik kodu genelde aynidir. Benim cihazim nokia 6630,bu yüzden 10 snde isini hallediyor.