Symbian Telefonlarına Format Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

doubledyed

Üye
tşkrlr

exe1454

exe1454

Üye
tesekkurler

diyarersin

Üye
ya dostum 3110c ye format atılmıyor.nasıl yapacaz onu hard format olmuyor..(diyarersin)

cemre007

cemre007

Üye
e65 te denedım işe yaramadı. bildiğim bişeydi ama bu telde olmadı ne yazikki.

farmer

Üye
nokia n81 2 gb da güvenlik kodu denendi sonuç yok

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
dostum saol !!

saha20

saha20

Üye
olmadı kod hatası diyo güvenlik kodum doğru çıkmıyor

tuthankamon

tuthankamon

Üye
çok faydalı bir bilgi vermişsin Bozkurt Kardeş Ellerine sağlık şuan böyle birşeye ihtiyacım yok ama olabilecek bir mevzu bu yazıyı saklıcam o yüzden.

Saygılar

macline

macline

Üye
sağolasında imei kodunu yazdığım halde bana verilen kodun güvenlik kodunu bulmama yardımcı oldugunu pek sanmıyorum Çünkü oLmadı. mastercode yazan yerdeki kodu aldım güvenlik kodunu değiştirmek için daha doğrusu güvenlik kodunu soran her yere uyguladım ama kabul etmedi.

İmparatore

İmparatore

Üye
Tsk Arkadas ben Güvenlik Kodumu unutmustum ve sonra unlock me yi indirdim.
Simdi ne zaman Güvenlik Kodum unutsam programma giriyorum ve 2-3 dakkika icinde telefonumun güvenlik kodunu ögreniyorum.
Ama gene de sagol
Soft ve Hard Format Atma ise yariyor fakat güvenlik kodu kirma sayfan ise yaramiyor
Belkin benim Telefonum A1 yani Mobilkom Austria´ya kayitli oldugu icin mi ?
Yinede emeye saygi !!!!

Whispeя

Whispeя

Üye
arkadaşım telefonum 6600 soft format attım hard formatı 3 kere attım ne denediysem hala telefon açılıyor ama menu tuşuna uzun basınca sistem hatası (system error) verior basmıyınca da hiç bir tuş işlev görmüyor hiç bir şeye giremiuyosun ne yapabilirim ltfn acil yardımmmmm !!!!!!!!!!!

hakanizmkaya

Üye
saol kardes

ozgur2852

Üye
saol dostum. Telefon yavaşladı bayaa. Belki düzelir bir deneyeyim.

turkordu

turkordu

Üye
Çok sağol isime yarayacak

joker045

Üye
olmuor :S sn nasıl denedin merak ediorum

expolit

expolit

Üye
nasıl yaptınız

gurbetci58

Üye
arkadasim code isi olmuyor imei veriyorum code veriyor gigriyorum kod hatasi diyor n70 saygilar

prometus633

Üye
p1i de bu yöntem çalışıyormu?

bycengiz

bycengiz

Üye
lan sen niye cvp wermiyprsun konulara o senin verdiğin sete bi işe yramior güvenlik kodu yanlış diyor arkadaşlar sakın denemeyın zmnınızı boşuna harcemmayın !

JeT72

Üye
eyv bilgin için tşkler yalnız bnm tel n72 ve burdan norton antivirüs tele yükledim ve odnmaya başladı ve sonra baktığımda 10 larca antivirüs açıldığını gördüm ondna sonra kapadım açtığımda tel kullanılmaz halde yani direkt norton antivirüs aktif oluyor ve ekran bembeyaz şekilde kalıyor ne yapmalıyım???:(:(:(

Üst Alt