5800 format şekli: yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak telefonu açıyorsun ve el sıkışma ekranına kadar bu tuşları basılı tutuyorsun, sonra formatlama işlemi başlıyor. Eğer güvenlik kodu sorarsa 12345 girersiniz.
Mustafa abi şöyle bi maruzatım var . Ben telefonu yeni aldım . 2. el olarak , telefona güvenlik kodu girilmiş Fakat ben bilmiyorum bu kodu . Bunu öğrenmek içinde bi site vermişsin ordan da denedim bi Sonuç cıkmadı yanlış kod ibaresi verdi telefon .. Acaba bunun farklı bi çözüm yolu daha varmıdır ? Bana bi netice verebilirmisin ?
ya bende n70 var..yıldız kare 7370 kare yaptım hıcseye olmadı..tema aynı rehber aynı mesajlar duruyo yukledıgım programlar telefon hafızasına gene duruyorr(
benim n79 um var format atmak istiyorum wifi ayarlarını felan karıştırdım galiba format atınca düzelirmi ayarlar yani yeni gelmiş gibi olurmu bide format atmak sağlıklımıdır
merhaba telefonumun hicbirseyi olmadigi halde nokia n97 telefonuma format attim ve telefonumun turkce menusu kayboldu simdi nasil yukleyecegil kolay dilden anlatabilecek varmi acaba? daha once iphone kullaniyordum ve yeni nokia kullanicisiyim iyi aksamlar.
benim n79 um var format atmak istiyorum wifi ayarlarını felan karıştırdım galiba format atınca düzelirmi ayarlar yani yeni gelmiş gibi olurmu bide format atmak sağlıklımıdır