SyMBiaN SigNEd sitesi bi bakın arkadaşlarr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
SyMBiaN SigNEd sitesi bi bakın arkadaşlarr
Arkadaslar siteye biraz önce girdim we bi tablo wardı neyse ben yukarıdan open signed a tıklıyorum imei numaramı email adresimi sis dosyaını koyuyorum ve en son güwenlik kodunu yazıp send diyorum karşıma şöyle bi hata geliyo:

FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 )

Bu hata hakkında bilgisi olan arkadaslar warsa ltfn cwp wersinler...

derbeder52

derbeder52

Üye
bi şeylere hata verdiği kesin :islik

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
acaba neye kafayı yicem yaaa

derbeder52

derbeder52

Üye
Valla ben bıktım usandım atık uğraşmıyorum birisi kesin çare buluncaya kadar uğraşmicam

soket43

soket43

Üye
Walla Arkadaşlar Ben De De Aynısı Oluyo Ya Birisi Yardım Etsin

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
nası olucak anlamıyorummm lanet olsun yaa aylardırr ugrasıyo millet kafayı yedi millett

bizbo

bizbo

Üye
MaxiCep.Com > Cep Telefonları Destek,Sorunlar ve Yenilikler > Symbian Destek http://www.maxicep.com/symbian-dest...alama-islemi-yeni-maxicep-farkiyla-57299.html Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

buraya gir, sanirim senin sorun email adresini kabul etmiyor. ama cogu adresleri kabul etmiyor, ben üye olasiya kadar canim cikti, ve ben sana bir arkadas tavsiyesi vereyim--- su an sertifikalama sadece üreticiler icin acik, yani sende sertifikalamak istersen üreticilerin ödedigi parayi ödemen lazm. bu aralar bu servis ücretsiz degil.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dalga gecme yaaa ne diyosn sen o werdigin linkteki konunun tüm sayfalarını ezbere biliyorum ben kafamı buluyon bizle yeni üyesin herhalde..

derbeder52

derbeder52

Üye
ya bende ezbere biliyorum ama neye yarar haftanın belirli günleri ücretsiz oluyomuş herhalde ama hangi günler hangi saatler onu bilmek lazım bu olayla ilgili bi konu açılmıştı aslında
ya bu forumda bu olayı çözecek bi adam yokmu yardımcı olun arkdaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt