Symbiansigned Artik Herkez Üye Olmadan Signed Yapabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Batu55

Batu55

Üye
    Konu Sahibi
Symbiansigned Artik Herkez Üye Olmadan Signed Yapabilir
Selam,

Arkadaslar symbiansigned open signed Beta Online diye bir yenilik yapdi. Yani artik üye olmadan herkez Programi Signed edebilir. Yanlizca Signed edilen Program mail olarak sizin emailinize gönderiliyor.
Yapmaniz gereken verdigim linkde telefonunuzu EMEI Numarasi, Email, Signed edilecek programi sececeksin. Capability information [Select all]´a tikla.
security code doldur ve send´e tikla. Size bi mail gelecek onu onayla ve bekle. Signed edilmis sekilde mailinize gelecekdir.
Not: Denemis oldugum bazi programlar oldu, fakat bazilarida olmadi hata verdi. c.r.a.c.k.li programlari göndermesek acimizdan daha olacagini düsünüyorum saygilar.

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora, adoring, ulusalgezgin ve 6 diğerleri

tesadüf05

tesadüf05

Üye
olan programları bana söylede bende yapayım

Batu55

Batu55

Üye
    Konu Sahibi
Slm usta genellikle korumasiz Programlar olanlar oluyor. Oyun programlarindan ben birkactanesini yaptim. Sayet deneyip denememek size kalmis. Ben den sunmasi korkacak bir durumyok symbian sitesinin sunmus oldugu bir uygulamadir tabiki üylik gibi her istedigin programi signed yapmiyor mesela rotateMe, Nokmote ve route66,sygic bunlar ben de olumsuz olan programlardir saygilar..!

musti50

Üye
arkadas ben denedim ama bende olmadi

soket43

soket43

Üye
Olmuyo Arkadaşım Ya

Batu55

Batu55

Üye
    Konu Sahibi
Slm arkadaslar korumali olanlari olmuyor ben mesela bildiginiz rocknroll Programini signed yaptim gayet güzelde oldu. Ben birkactane yaptim oldu ama kacak programlari bilemiyorum yapsak iyi olurmu olmazmi diye denemedim.

harunfe

Üye
arkadaslar site artık cer dosyası vermiyor ancak online olarakistediğiniz programları sertifalandırabiliyorsunuzu( tabi üye olmak sartıyla)... nokmate,rotateme gibi programlardada malesef email hatası veriyor ama diğer programlarda(shutup, MovingBall_Example.sisx ShakeMe_Alpha2 , accelerinvaders , irRemote , RockN Scroll .....gibi programları istediğiniz zaman istediğiniz saatte sertifikalandırabilirsiniz...meselo nokmate ve rotateme gibi sensör programlarını telefonuna çok yüklemek isteyen arkadaslar rockn scroll u seritifikalandırıp cebine yükleyebilirler bu program nokmate ve rotateme programının birlesmis halidir bu programların hepsini ben 15 dakikada sertifikalandırıp cebime yükledim hepside çok eğlenceli programlar tavsiye ederim..bunları yazıyorum çünkü bende sizin gibi saatlerce gecelerce symbian signed sitesinde nöbet tuttum..sizde bu programların tadını çıkartın arkadaslar..bu arada "negative " arkadasımada çook tsk ederim o olmasaydı tüm bu konulardan habersiz oluruduk..hepinize iyi forumlar arkadaslar

FerreT

FerreT

Üye
Sevindirici bir olay en azından sertifikalandırma işlemi biraz daha kolaya bindi..Beta sürüm oldugundan bütün programlarda işlemiyor kısa zamanda tam sürümü çıkar ;)

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Open Signed saçma bi yöntem.
Bu yöntem ile tabiki yasa dışı olan -lı program ve yamaları imzalayamazsınız.
Sadece kendi geliştirdiğiniz uygulamalar içindir ki forumlarda os9xx programı yapan kişi tanımıyorum.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
teşekkür ederim arkadaşım ellerine sağlık ama yalnız her program için gçerli değil geçerli olan programlarıda paylaşta biz de kullanalım şimdiden teşekkür

delitayksk

Üye
hiç bir programı kabul ettiremedim ben..

eyypshmc

eyypshmc

Üye
ben bi türlü üye olamadım..ickten üyelik aldım aktivasyon kodunu yaptım yeni üyelik için bi sürür sorun oldu 10 defa deedim olmayınca vazgeçtim

eddyredline

eddyredline

Üye
arkadslar oncelikle bu konuyu ben actim arkadas resimli anlatmıs daha guzel olmus ilk once uyelik alın sonra online kullanın sahsen ben kullanıyorum ama mail adresi olarak com uzantılı olanlar olmuyur (ben buldum:oke:) [email protected] olursa olamz yani com dediğim bu
tam size gore gec geliyor aktivasyon ama geliyor denendi sonrası aynen arkadsın anlattıgı gibi uyelik alacagınız mail uzantıları .net .org vs.vs.vs ben buldum

konu acılmıstı http://www.maxicep.com/symbian-dest...or-sertifika-problemi-kesin-cozum-113661.html ama eline saglık arkadasım resimli anlatmıssın :oke:

bjk_e

Üye
Invalid security code kac kere yazdim. eminim dogru yazdigima. nasil yapicagimi soyle bilirmisiniz

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
"FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 )"

bana bunu dediler bu ne demek?:bilmem: .. RotataMe programını sertikalandırıodum.. (.sis)

_vezir_

Üye
kardeş ben de denedim olmadı yaaa

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşlerim olmaz bu!!! Boşu boşuna zaman harcamayın... Şu anda kayıtlı olanlar kullana biliyor ve kayıtlar donduruldu. Kimse kayıt olamıyor...

wox

Üye
arkadaşilar N73 için rotateme vede nokmote programlarını sertifikalandırıp şuraya koysanız millette nasiplense.uğraşıyom ama yapamıyom ya.gözünüzü seveyim ne olursunuz arıyom uğraşıyom ama yok olmuyor yapamıyorum lütfenennnn

atillaatilla

atillaatilla

Üye
arab ymn kardesim! eger bu uyariyi aliyorsan ki almisin
"FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 ). sertikalamaya calistigin korumali uygulama yani (UID denen sey unprotected olacak) yani korumasiz...yada CAPABILITY INFORMATION deki kutulari isaretlememisin orda select all yaziyor hepsini sec oyle devam edip deneyeceksin, eger denediysen, olmuyorsa sertifikalandirmaya calistigin program korumali,UID i degistirmek icin symbiansigned uyesi olman lazim ve UNPROTECTED RANGE"den uids istegi istemen lazim.ama uyelikte zor!!ne kolay ki bu dunyada...?bide nokmote"in son versiyonu cikti arkadaslar..samirin sayfasini kontrol edin.nokmote beta3.ama sadece bagis yapanlar aliyor uygulamayi..onu open signed tan sertifakalandirip yukleyebiliyorsunuz..benim tel n 95 8gb vede en son versiyon olan 20.06. var,yani rotate me updatin icinde zaten biliyosunuz.. eger ki siz rocknscroll yada nokmote i de yuklemek isterseniz ki extra n95 accelometer ide yuklemeniz lazim.sanirim kendinden donme ozelligi (civa varmis icinde) olan n95 8gb in bu ozelligini update de olan ASR ile kullaniliyor ..yani nokmate i yada rockscroll u yukleyipte tele niye icon acilmiyor demeyin,n95 accelometer i de yukleyin tele o zaman calisir..kolay gelsin..

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
paylaşım için sağol arkadaşım !!!

Üst Alt