PriZm
Üye
ben anlamadığım sistemle uğraşmam dostum ve androit şuan hiç ilgimi çekmiyor!! o yüzden başka zaman birkaç virus almaya geliriz
----------Eklendi @ 15:59:48 ---------- Yazıldı @ 15:58:54 ----------
görmediklerimizi zaten yeterince araya svışıp bol bol anlatıyorlar
tartışmaya gerek yok android hernekadar program konusunda ileride olsada şarj konusunda sınıfta kaldı
bak gelemediler üstüme android savar gibi adamım
acı gerçekleri öğrenince dokandı galibe"ayrıca android deki bütün özellikler symbian da kullanılıyo" bunu yazmayacaktın şimdi başına kullandıkları programlarla üşüşürler gardını al
sistemi kullanmak için güç lazım.. ne o çocuğa 2 dakika baktırır gibi 5 dakika kullanıp ondan sonra şarj şarj diye sürünceksem, napayım o işletim sistemini??şarj konusundan bahsedersen kimse üstüne gelemez.ama sistem özelliği ve uygulamalar de bak nasıl çullanıyorlar üstüne
ben zaten senin 1.3 işlemcinle benim 680 işlemcimi kıyaslayamam ama o telefonda 680 işlemci olsaydı menbüye bile giremezdin ama ben 1.3 işlemcinin n8 de olduğunu hayal etmek bile istemiyorum gerisini sen düşünşarj konusundan bahsedersen kimse üstüne gelemez.ama sistem özelliği ve uygulamalar de bak nasıl çullanıyorlar üstüne
sistemi kullanmak için güç lazım.. ne o çocuğa 2 dakika baktırır gibi 5 dakika kullanıp ondan sonra şarj şarj diye sürünceksem, napayım o işletim sistemini??
5 dakika lafın gelişibenim telin şarjı en az 1 gün gidiyor? 5 dakika???
ben zaten senin 1.3 işlemcinle benim 680 işlemcimi kıyaslayamam ama o telefonda 680 işlemci olsaydı menbüye bile giremezdin ama ben 1.3 işlemcinin n8 de olduğunu hayal etmek bile istemiyorum gerisini sen düşün
ForeverAlone";4166157][COLOR="Red' Alıntı:Evet Nokia'cılar soru basit : Symbian seçme nedeniniz nedir?
Mantıklı cevaplar veriniz lütfen...
[/COLOR]
konuşmadan yazıya çevirme özelliği varmı?
bu sadece bir tanesi.
ben 3 günde tamamen bütün özelliklerini öğrendim. o kadarda abartılacak zor bir sistem değil.sadece profesyonel kullanıcılara hitap ediyor o kadar
5 saat dinleyebilse göbek atcak
Linux işte.işlemci gerek.
Prime geldi dağılın.
Sen geldiğin her yerde gerginlik yaratmak zorundamısın?!?
Sen ve senin gibiler için geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?