Symbian S60 v3'te operatör sorunu.. !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizdeca

Denizdeca

Üye
    Konu Sahibi
Symbian S60 v3'te operatör sorunu.. !!!
Herkese Selamlar,

Bu yaz İtalya'ya tatile gittiğimde ordan kendime Nokia E51 moel telefon almıştım.
İletişim operatör'ü TIM diye bi firmaydı. Firmanın reklam metinleri zaten telefonumun üztünde yazılı, bu beni rahatsız etmiyor sadece bir sorun var. Cihazın içinde TIM firması operatör olarak kullanılıyor ve sisteme lock edilmiş (yani kilitlenmiş ve silinmiyor). Yani telefona format ta atsam , fabrika ayarlarına geri de döndürsem yine telefonu her açtıp kapamamda TIM firmasının can sıkan reklamları, elentileri ve araçları da telefonda kalıyor.

Sorum şu ; telefona format atmaktan ziyade sisteme format atmak istiyorum. Yani telefonu açtığımda, kapatığımda yada internete girerken bile TIM firmasının eklentilerini yada programlarını görmek istemiyorum. Cihazın tamamen sıfırlanmasını ve ayarlarının tarafımdan yapılmasını isiyorum. Sisteme format atabileceğim bir program varmı? Nasıl ki Iphone'lar için jailbreak var bende E51 cihazım için aynı işlevi sağlayan program arıyorum.

Symbian işletim sistemli telefonları yeni kullanmaya başladım, bilmediğim terimler var. Eğer aradığım gibi bi program daha önce forumda paylaşılmışsa admin'lerimden konuyu gereken yere taşımalarını rica ederim. Yardımlarınız için şimdiden teşekürederim.
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman Nokia Software Updater ı pc ye kur..yeni versiyon yükle..
 
Denizdeca

Denizdeca

Üye
    Konu Sahibi
Program tavsiyesi için saol , denedim olmuyor , sadece operator güncelleniyor ama silinmiyor.. ben silinmesini istiyorum..
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
En iyisi uzman bi telefoncuya götür
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt