Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

chellaw

Üye
tüm uğraşların için çok teşekkürler, google dan arayarak bulduğum sertifika işlemi yapan sayfalar arasında en güvenilir gözüken ve en anlaşılabilirini yapmışsın. tekrar teşekkürler

kagan123

Üye
birde symbiansigned sitesi yeni bir uygulama başlatmış o nasıl oluyor acaba

200 dolar ödeyerek publisher id almaktan mı bahsediyorsun? yoksa bunun dışında bir uygulama mı?

seminay

Üye
hayır üye olmadan da emei nmr yolluyorsun programı signed yapıp mail adresine yolluyorlarmış

matrix74

Üye
pm.atamıyorum.max 50 msj diyor.oysaki 10 msj geçtim.banada sertifika alabilirmisin.tşkler
tel:E65
imei:3548xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

kolay gelsin

gececi184

gececi184

Üye
daha açılmadımı site ne zaman açılacak

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sistem yeniden normale döndü yine sertifika işlemleri devam ediyor ama siz yinede elinizi çabuk tutun imei numaralarınızı gönderebiirsiniz sertifika almak için...

1. con_queror
  2. farmer
  3. ilyascetin
  4. bayram15
  5. zeyneltuncal
  6. mustafa_44
Arkadaşlar sertifikalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın...sakın kaybetmeyin ha bunları çok zor aldık.:oke:

Ekli dosyalar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  1. atabey.06
  2. quake03
  3. e_r_EN
  4. kagan123
  5. bayerezber
  6. karacaddy
  7. dila21
  8. babak0
  9. legooo
164980

seminay

Üye
özel mi yoksa buraya yazabiliyormuyuz

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
özele atabiliyorsan at yoksa buraya yaz

seminay

Üye
358361009602644 n80 yalnız birşey sormak istiyorum ben tlf versiyon attım şimdi n80ie oldu heralde fark eder mi tşk ilgilendiğin için

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

erolsipar

Üye
Merhaba! Ben 50 mesajim olmadigi icin size ozelden PM gonderemiyorum bunun icin kusura bakmayiniz. Ben 34. sayfadan beri bekliyorum bir cevap icin ama ilgilenen olmadi. Bunun icin bana hic bir sakincasi yoktur ama lutfen serftika islemini musadenizle yapiniz. Tesekkur ediyorum size ve butun maxicep ailesine! Kendinize iyi bakiniz!

Model: Nokia N95 8GB
Imei: 359542013658255

ozansubasi

Üye
ben de bu sertifikadan alabilirmiyim?

kagan123

Üye

1. atabey.06
  2. quake03
  3. e_r_EN
  4. kagan123---------->Bekliyor.imei hatalı
  5. bayerezber
  6. karacaddy
  7. dila21
  8. babak0
  9. legooo

164980

dostum imei hatalı değil.. sen hatalı deyince adresinden de sorgulattım.. ama sorun yok.. tekrar deneyebilir misin?

imei: 357580000432773

mail: [email protected]

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum imei hatalı değil.. sen hatalı deyince adresinden de sorgulattım.. ama sorun yok.. tekrar deneyebilir misin?

imei: 357580000432773
yok dostum sen beni yanlış anladın yani yeniden yazman için sçledim öle :kop::oke:

anebus

anebus

Üye
Bozkurt Kardeş PM de attım sana burdan da söliyim, IMEI 359849011240162 NOkia 6120 fakat opda denen siteye giremiyorum, başka türlü olmuyomu yoksa telefona birşey yükliyemeyecekmiyim?

Ozan

Ozan

Admin
Merhaba! Ben 50 mesajim olmadigi icin size ozelden PM gonderemiyorum bunun icin kusura bakmayiniz. Ben 34. sayfadan beri bekliyorum bir cevap icin ama ilgilenen olmadi. Bunun icin bana hic bir sakincasi yoktur ama lutfen serftika islemini musadenizle yapiniz. Tesekkur ediyorum size ve butun maxicep ailesine! Kendinize iyi bakiniz!

Model: Nokia N95 8GB
Imei: 359542013658255
PM için 50 mesaj gibi bir alt şartımız yok neden gönderemediniz acaba ?

Sadece sitede hiç mesajı olmayanlar gönderemiyor pm.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PM için 50 mesaj gibi bir alt şartımız yok neden gönderemediniz acaba ?

Sadece sitede hiç mesajı olmayanlar gönderemiyor pm.
Bu sorunu mesajı olduğu halde pm atamayan bi kaç arkadaş daha vardı.
Arkadaşlar sadece forumlara mesaj yazmanız yeterli....:oke:

caqlarinho

caqlarinho

Üye
Imei : 359xxxxxxxxxxxxxxx
Tel. Markası : N95 8GB

Üst Alt