Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  1. con_queror
  2. farmer
  3. ilyascetin
  4. bayram15
  5. zeyneltuncal
  6. muhammedaltug
  7. mustafa_44
163240

gececi184

gececi184

Üye
tmm seni beklicem

kagan123

Üye
başlığı yeni gördüm ve çok acil sertifikaya ihtiyacım var mesaj sayım için kusura bakmayın.
böyle bir hizmet verdiğiniz için çok teşekkürler.
gerçekten çok ihtiyacım var.

imei: 357580000432773

eposta: [email protected]

gececi184

gececi184

Üye
bozkurt arkadaş tmm seni beklicem derken gönderecegin dosyayı demek istemiştim. ben yapamadım sende yollayacam dedin seni bekliyorum hala. msn adresim verim ne zaman müsaitsen konuşalım istersen [email protected] akşam girerim

bayerezber

Üye
ellerine ve yüreğine sağlık arkadaşım.Güzel bir çalışma olmuş.Teşekkür ederim:)

farmer

Üye
çince açılıyor arkadaş kayıt bile olamadım ki cert istiyim sende de durum bumudur bi linki kontrol edermisin?

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
son serideki arkadaşlar sanırım biraz geç kaldı bu defaki sertifika ama bizim elimizde olan birşey değil opdada çıkan bazı sorunlar yüzünden aksattık inşallah düzelirde bizde devam ederiz sertifika almaya sabrınız için tşk.

atabey.06

Üye
Canın sağolsun Bozkurt kardeş.

seminay

Üye
arkadaşım slidehangup programına sertifika alınamıyormuş doğrumu acaba?

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Sertifika Ne Yaw Analmdım Gitti?

gececi184

gececi184

Üye
tamam arkadaşım bekleriz yeterki sen işimizi hallet tekrar teşekkürler

farmer

Üye
Hay Allahım şansa bak yaa google un converter ı vardı aklıma şimdi geldi ama şu an site çince bile açılmıyo offff:(

dila21

Üye
Merhaba
Telefonum N95
IMEI No: 358998012749597

seminay

Üye
ya ben dün bir şey sormuştum slidehangup programına sertifika alınamayacağını okudum doğrumu acaba ilgilenirseniz sevinirim

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya ben dün bir şey sormuştum slidehangup programına sertifika alınamayacağını okudum doğrumu acaba ilgilenirseniz sevinirim
Dostum şuanda opda açılmıyor eğer opda açılırsa inşallah açılır oradan alacağımız sertifika il tüm programları signed yapabilirsiniz.Bende akşamları ehliyet kursuna gittiğim için pek aktif olamıyorum inşallah önümüzdeki haftadan sonra am gaz tüm katagorilerde dönüş yaparız.

seminay

Üye
yalnız ben emei num yollayamadım.en az 50 mesaj diye uyarı verdi.benim ondan fazla var.nasıl yapacağım

By_Auafina

By_Auafina

Üye
beyler ben ayın 16.sında mesaj attım ve benim mesdajıma karşılık veren bir allahın kulu çıkmadı mesajım şuydu

beyler ben opdadan sertifika aldın ama porgramları sertifikalandırdığım zaman programları yüklediğim zaman bu hatayı veriyor.

uygulama yalnızca geliştirme amaçlıdır.yüklemeye devam etmek cihazınızda
ciddi sorunlara neden olabilir.devam edelsinmi? bunda bir mahsur varmı sizdede aynı hatayı veriyormu

rotate me programını sertifikalandırdım telefonumdan kaldıramadım vede uygulama yöneticisine giremedim hatta tüm programlarımı kaldıramıyordum en son çare olarak format attım acaba sizdede aynı uyarı hatasını veriyormu diyesoracaktımda
lütfen cvb esirgemeyin
diye yazmıştım ama kimse cevap yazmadı sorun neyden olabilir hiçbir unsigned psogramını yükleyemiyorum şuan signed yapıyorum ama olmuyor yüklenmiyor yine şu hatayı alıyorum
...yüklemede hata sertifika tarafından kısıtlanıyor ve programları yükleyemiyorum bana yardımcı olurmusunuz

seminay

Üye
birde symbiansigned sitesi yeni bir uygulama başlatmış o nasıl oluyor acaba

Üst Alt