Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

metalmen

metalmen

Üye
Biraz önce baktım henüz gelmemiş sertifikam sabırla bekleyeceğim. Bu arada seninki hayırlı olsun.
Kumandayı kullanmaya başlamışsın. Bi de bişi sorcam sana kumanda mesafesi baya var mı....

Bekle kardeşim kesin gelir benimki 3-4 gün aldı. Teşekkürler:oke:

Ewet kumanda programı süper bişey komple cihaz hakimiyeti veriyor yalnız fazla bişey beklememk lazım birde kontrol mesefasi 2,5-3 metre kadar tabi tam göze tutmak gerek

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
ARkadaslar ben sertifikamı aldımm şimdi nasıl unsigned programları signed yapıcaz anlatırmısınızz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
teşşekürler bozkurt

hasan_ugur_20

Üye
verdigin bilgiler için tşk kardeş beklemedegim bakalım ne olucak

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
kardeş sertifikamızın geldiği zaman nasıl anlayacaz,hangi foruma veya nereye bakmamız gerekiyor :( bugün üçüncü gün sabırla bekliyorum

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş sertifikamızın geldiği zaman nasıl anlayacaz,hangi foruma veya nereye bakmamız gerekiyor :( bugün üçüncü gün sabırla bekliyorum
Arkadarşlar neden açtığım konunun ilk mesajındaki önizlemeler biraz daha fazla dikkat vermiyorsunuz.

Ben orada imei numaranı yazıp gönderdiğin mesaj numaranı al ve bir yere kaydet diyorum, eğer o mesaj numarasını alıp bir yere kaydetmedinse biraz zor bulursun veyada belirli bir dönemden sonra verilmiş sertifikalarda arama yapacaksın

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
THE BOZKURT kardeşimmm harbiden helal olsunnn sanaaa emegine saglıkkk yaa dicek bişey bulamıyorumm sertifikamı aldım kardeşim rotateME irremote gibi proları signed yaparak telime attımm allah razı olsunnn aylardır cıldırıyodum yaaa...

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
pardon bozkurt kardeş verdiğin linke gidince listeyi gördüm dikkat etmemişim.bugün yarın sertifikam gelir herhalde.allah senden razı olsun allah symbianına zeval vermesin

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
bir girdim bidaha çıkamadım :(
en sonunda azımle sertifika bekliyoruzz
BOZKURT teşekkürler ( biraz zordu ama neyse )

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle konuya ilgi duyduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bizim yapmak istediğimiz tek birşey var oda sizler gibi arkadaşları para için mağdur bırakmamaları.

Bazen düşünüyorum 1000 - 1250 ytl para veriyoruz bir telefona yetmiyo üstüne birde programlar için para istiyolar oda yetmedi şimdi sertifika denilen belayı çıkardılar üstüne bunada para istediler.

Bizim tek derdimiz bu...Hem ne demişler T.C. çareler tükenmez...:oke:

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
ben mesajı yooladım şimdide bekliyorum yav eskiden signed üye olamadıgım için signed yapamıyordum ama şimdi üyeyim yinede olmuyo yani cer dosyasını gönderirlerse şaşırıırım :S

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
bozkurt kardeş sabırla bekliyorum sertifikamı.allah senden bin kere razı olsun valla.ne güzel alışmıştım 6600'a herşey yükleniyodu,n95 8gb aldım 2 aydır kafayı yedim yok symbiansigneda üye ol diyorlar olmuyo, yok telefonun tarihini ileri geri al diyorlar yok almanca yap diyorlar.en sonunda sayende olacak galiba çok heyecanlıyım.yoksa 6600'ımı kardeşimden geri alıp n958gb'ımı ona vericem valla :))

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bozkurt kardeş sabırla bekliyorum sertifikamı.allah senden bin kere razı olsun valla.ne güzel alışmıştım 6600'a herşey yükleniyodu,n95 8gb aldım 2 aydır kafayı yedim yok symbiansigneda üye ol diyorlar olmuyo, yok telefonun tarihini ileri geri al diyorlar yok almanca yap diyorlar.en sonunda sayende olacak galiba çok heyecanlıyım.yoksa 6600'ımı kardeşimden geri alıp n958gb'ımı ona vericem valla :))
Sertifikan eline geçtiği anı düşünemiyorum o zaman 1. mesajda yazdıklarımı harfiyyen uygularsan sanırım bir daha eski düşündüklerini düşünmeyeceksin n95 için şimdiden hayırlı olsun diyeyim :)

dalgicc

Üye
bozkurt dostum anlattıklarını aynen uyguladım olayı çözdüm çok teşekkürler tekrar yardımların için:)

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
bozkurt kardeş biraz önce verilen sertifikalara baktım benim mesaj numarama az kaldı.bu akşam veya yarın elimde olucak inşallah.Asıl takıldığım konu sertifika aldıktan sonra kulanmam gereken program.Bana biraz karışık gibi geliyo isişm değiştir falan filan,ama takılırsam o konudada yardımcı olacağını biliyorum.allah tekrar tekrar razı olsun şimdiden sana.Bu dileklerim yalan değil vallahi gerçek ve içten.Adımın damien omen olduğuna bakma şeytanın oğluyum ama sana allah razı olsun diorum :))))

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar takıldığınız her noktada burada yardımcı olmak için bulunuyoruz.

Freund

Üye
merhaba arkadaşlar

sertifikayı aldım şimdi yüklemiyorum bozkurt arkadaşım dediklerini yaptım ama İrRemote.sis dosyasını bulamıyorum çıldıracam bana gönderdikleri dosyalar 1.OPDA-2008-04-12_2.KEY 2.OPDA-2008-04-12_2.CER bunların ismini değiştirdim diğer gerekli dosyalarına yokledim ama irRemote.sis dosyası yok delirecem nerden bulcam bu dosyayı arkadaşlar acil yardım:agla:vur

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar

sertifikayı aldım şimdi yüklemiyorum bozkurt arkadaşım dediklerini yaptım ama İrRemote.sis dosyasını bulamıyorum çıldıracam bana gönderdikleri dosyalar 1.OPDA-2008-04-12_2.KEY 2.OPDA-2008-04-12_2.CER bunların ismini değiştirdim diğer gerekli dosyalarına yokledim ama irRemote.sis dosyası yok delirecem nerden bulcam bu dosyayı arkadaşlar acil yardım:agla:vur
Dostum sertifikan öncelikle hayırlı olsun.
Zaten onlar sana o programı göndermezler o programı buradan indireceksin 3 tane sis dosyası verecek bunlardan 3. olan unsign dosyasını sertifikalandırıp telefona atacan...

Üst Alt