işe yarıyor gerçekten üstelik bir iki basit adımda. Siteden sertifika almanız için 5 defa mesaj yazmanız yeterli. Certificates for foreign friends başlıklı linke tıklayıp mesaj bırakırsanız 1-2 gün içinde cevap geliyor. Cer dosyalarını her 400 mesajdan sonra yayınlıyorlar site kuralı gereği. Ne kadar çok kişi Cer isteğinde bulunursa o kadar çabuk geliyor sertifikalar. İlgilenenlere duyurulur. Bu arada yeni oluşturdukları İngilizce versionu daha bir okunaklı 

Arkadaşlar bugün kendim denedim sertifika olayını bizzat n73 telefona ve irremote programını signed yaptım sertifika işlemi sorunsuz çalışıyor.eğer arkadaşlar bana soracak olursanız diğer yolları boşverin en sağlamı bu çünkü birkere sertifika alıyon ve onunla istediğin kadar programı signed yapıp telefonuna atabilirsin...

İlginiz için teşekkürler hocam beklemedeyimarkadaşlar gerekli açıklama ve dökümanlar en kısa zamanda verilecektir...please waiting...

arkadaşlar vereceğim döküman ve resimler hazırlandıktan sonra buraya konulacak yarın konu full olarak görebilirsiniz....ilk mesajda hazırlanıyor
dostum alacağın sertifika ile istediğin programı bir kereye mahsus değil her defasında signed yapabilirsinArkadaşım dediğin her işlemi uyguladım,siteye üye oldum,10 mesaj atıım ve setifika isteiğimi yaptım.Benim tek sormak istediğim konu alacağım sertifikayı sadece bir defaya mahsusmu yoksa her zaman kullanabilecekmiyim?Bu arada emeğin için teşekkürler,çok iyi bir çalışma gerçekten.
Hocam yapıcağın olay o mesajı yazdığın mesaj numarasını aklında tutmak yada bir yere not etmek çünkü bi kaç gün sonra kesin cevap geliyor anasayfadan orada şu ile şu sayfalar arası imeiler için diye sertifikalar dağıtılıyor. Bende 4-5 gün bekledim hiç ummadığım anda sertifika gelmişya arkadaşlar ben bu siteye üye oldum imei verdim
bir gün sonra tekrar giriym de bi bakim dedim
ilk sayfada mesaj numaralarının ve tarihlerin yazılı olduğu yeri bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
bu sorunu yaşayan başka biri de var mı acaba![]()
sabırla beklemek şart
hayırlı olsun dostum güle güle kullan bu gün inşallah gerekli açıklamaları bitirdikten sonra konuyu genişleteceğim ondan sonra dahada rahat signed işlemini yaparsınız...bozkurt dostum sağolasın ilgin sayesinde aldım sertifikayı inş. programları kullanabilrim![]()
+1Hocam yapıcağın olay o mesajı yazdığın mesaj numarasını aklında tutmak yada bir yere not etmek çünkü bi kaç gün sonra kesin cevap geliyor anasayfadan orada şu ile şu sayfalar arası imeiler için diye sertifikalar dağıtılıyor. Bende 4-5 gün bekledim hiç ummadığım anda sertifika gelmişsabırla beklemek şart
![]()

evet arkadaşlar gerekli açıklamalar 1. mesajın en alt bölümünde önizlemeli bir şekilde açıklanmıştır umarım işinize yarar benden bu kadar sorunlarınız bu başlık altında yazabilirsiniz & cevapsız kalmayacağına emin olabilirsiniz

Dur geliyom şimdiHocam selamlar madem sorunların cevapları geliyor o zaman ilk soru benden olsun
Şimdi ben 1.mesajdaki tarif ettiğiniz herşeyi yaptım ancak gene olmadı olay malum uzaktan kumanda programıyla alakalı bana yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler

Ben teşekkür ederim sretifikan hayırlı olsunArkadaşlar program sorunsuz bi şekilde çalışıyor ben şuan psiloc kumanda prosunu kullanabiliyorum süper bişey
The_Bozkurt hocam tekrar tekrar teşekkürler sağolasın
Biraz önce baktım henüz gelmemiş sertifikam sabırla bekleyeceğim. Bu arada seninki hayırlı olsun.Hocam yapıcağın olay o mesajı yazdığın mesaj numarasını aklında tutmak yada bir yere not etmek çünkü bi kaç gün sonra kesin cevap geliyor anasayfadan orada şu ile şu sayfalar arası imeiler için diye sertifikalar dağıtılıyor. Bende 4-5 gün bekledim hiç ummadığım anda sertifika gelmişsabırla beklemek şart
![]()