ozggurr
Üye
-
Konu Sahibi
-
nokia dan braz daha yalan...daha fazlasi degil. Sadece yalanlar.
Yaz guncellemesiymis mis. 2011 yilinda, portre qwerty klavye icin 8 ay bekleyen aptallariz sadece.. Biktim bu anonslardan, gecikmelerden, gelmek bilmeyen guncellemelerden.
Muzik playerda bile arama butonu Yok! Gelir sandigimiz seyler, ucu bucagi olmayan bir bosluk gibi.
Yalan abi yalan. Kimse inanmasin. Ben inandim zamaninda. Kimse alinmasin, gucenmesin.
Nokia bu guncellmeyi anons edecek guya, halbuki erteleyecek. Bizde saf gibi yicez, ve beklicez..
2011in baslarinda yayinlanacak denilen guncelleme simdi yazin yayinlanacak guncelleme oldu.
Benim fikrim, benim dusuncem, ha arkadaslar bana kizmayin 360 derece dondum diye. Bir zamanlar savundugum seyi simdi kotuluyorum diye... 12 nisana kadar bekliyorum, bakalim ne cikacak..
Eminimki , kandirilmis hissini bir tek ben yasamiyoerum.. Varsa bole arkadaslar, toplanip hep birlikte androide gecelim.
Yoksa; s^3 forumu bana elveda eder. Android bolumune dogru yolcuyum.
Ümitlerimizi boşa çıkarıyorsa hakeder terkedilmeyi; fakat bekleyeceğim. 12 Nisan'da dedikleri Temmuz'dan da öte olursa beklemem. Temmuz'a kadar sıkarım dişimi. Sonra benden de elveda.
peki kardesim hep beraber.. Simdiden baktim android telefonlara.. Galaxy s2 yi bekleyecem.. Galaxy s de led flash yok, gozumden dustu. Ama galaxy s2 de var. Arti iphone 4ten ince.aliminyum kasaplastik degil. O da yaz ayina dogru cikicak diyolar. biz 'yaz guncellememize' kavusurken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?