Symbian Oyunlarının Yetersizliği !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AмσηR@

AмσηR@

Üye
Haklısın dostum bizlerin gözü aç :) ayda yılda bi tane oyun cikartiyorlar o yetmesi gerek. Işletmecilikye yeni modern sistem Vardir. Nokia hala klasik sistem ile devam ediyor. Ben yaparım bir tane millet Onu alacak. Ios ve android piyasa ve müşteri odaklı oyundur programdır vs yapmakta. Senin beğendiğin oyunu ben beğenmem benim oynadığımi başkası beğenmez. Yani istek ve talepler farklıdır. Telefonlarimiz çok iyi Evet sık ve sağlam kaliteli. Ancak içlerini biraz doldursalar çok daha iyi olmaz mi yani? olanla yetine yetine nokia bugünkü haline gelmedi mi ? Kullanıcı olarak istek ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Oradan gelip bi kaç kişi gidip o tel bu tel alın diyip susturmaya kalkıyorlar. Yaf bi kezde haklısınızdir diyin be kardeşim. Isteklerimız kötü mu sanki , olsa ençok sizler mutlu olursunuz buna eminim

• Beğen
Tepkiler: mehsell

aleranol

aleranol

Üye
tabiikide benim 10 tane daha hd oyunum olsun isterim yada n9 daki gibi galaxy on fire 2 gibi bi oyunum ama olmasada olur. Ben telefon alırken baktım pc m amd işlemcili 512 ramli zarzor dayanıyor.Bi telefon alim her işimi onla yapim dedim işte o da nokia da var samsung sadece oyun felan öyle değilmi? Nokia ya ise adam gibi birileri 2 tane işe yarayan program atar. androide ise 10 tene oyun atar. Telefonlar bundan ibaret bence.

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
AмσηR@;4218478' Alıntı:
Haklısın dostum bizlerin gözü aç :) ayda yılda bi tane oyun cikartiyorlar o yetmesi gerek. Işletmecilikye yeni modern sistem Vardir. Nokia hala klasik sistem ile devam ediyor. Ben yaparım bir tane millet Onu alacak. Ios ve android piyasa ve müşteri odaklı oyundur programdır vs yapmakta. Senin beğendiğin oyunu ben beğenmem benim oynadığımi başkası beğenmez. Yani istek ve talepler farklıdır. Telefonlarimiz çok iyi Evet sık ve sağlam kaliteli. Ancak içlerini biraz doldursalar çok daha iyi olmaz mi yani? olanla yetine yetine nokia bugünkü haline gelmedi mi ? Kullanıcı olarak istek ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Oradan gelip bi kaç kişi gidip o tel bu tel alın diyip susturmaya kalkıyorlar. Yaf bi kezde haklısınızdir diyin be kardeşim. Isteklerimız kötü mu sanki , olsa ençok sizler mutlu olursunuz buna eminim

peki sana sadece şunu söylüyorum bilinçli bir vatandaşın asli olan ilk görevi alacağı olan cihazı baştan aşağı süzüp tartıp öyle almak. biz memnunuz memnun olmayanlara da kimse zorla aldırmadı ya ayrıca Şimdi C7 500 tl ye satılıyor 2.el üstüne ucuz bir miktar ekliyerek çok rahat android alınır bunu diyorum sadece. :oke:

aleranol

aleranol

Üye
ace mi c7 mi deseler adamı sakatlarım sonrada c7 mi adamın kafasına gömerim ki düzgün kıyaslama yapsın :D

AмσηR@

AмσηR@

Üye
konu tartışmaya gidecek sonra kilit vurulacak ondan şunu yazıyım başka cevap vermiyeyim :)
c7 yi almadan çok iyi arastırdim ben dostum , herkes aynısını diyor ama şunu unutuyor. Nokia biz almadan önce windows ile anlasmamisti , bunu bilseydik almazdik :) mesele bundan ibaret.

aleranol

aleranol

Üye
evet ya bilseydim 8 ay sabreder lumia alırdım :D yada n9

mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş benim ilk fikrim androıdden symbian kdr gelişmişlik olmayacağıydı ve adroıdı sadece Angry Bird sayesinde sevdiklerini sanıyordum fakat beklediğimden çoook daha gelişti ve artık tüm oyun ve programlar androıd in üstüne yapılıyor

----------Eklendi @ 22:59:34 ---------- Yazıldı @ 22:57:47 ----------

Arkadaş satın gidin android alın kimse zorla aldırmadı o telefonu sana!

----------Eklendi @ 21:14:06 ---------- Yazıldı @ 21:09:15 ----------

Ne oyun merakıymış arkadaş! Gören de s^3'teki oyunların hepsini kurdu oynadı bitirdi sanacak.

bitirdim hacı oyun canavarı oldum ya ne dion :D

----------Eklendi @ 23:01:32 ---------- Yazıldı @ 22:59:34 ----------

----------Eklendi @ 23:03:08 ---------- Yazıldı @ 23:01:32 ----------

----------Eklendi @ 23:04:17 ---------- Yazıldı @ 23:03:08 ----------

AмσηR@;4218385' Alıntı:
:) :) kilit kilit aman sakin ne Yapıyorsun dostum sen yaf , nokiayi eleştirmeyin ayıptır :) adamlar yapıyo o kadar güzelim teli java oyunları neyimize yetmez dimi ama :) :)

Kardeş napım dayanamıcam arkadaşlardaki programları oyunları görünce isyana vurdum kendimi :d:

----------Eklendi @ 23:05:24 ---------- Yazıldı @ 23:04:17 ----------

şu ana kadar çıkarılmış tüm oyunları oynamış gibisiniz var ya arkadaşlar abartamayın bu kadar ya ark arkaya her gün 40 tane oyun çıksa dahi anca gözümüz doyacak telefonun bile bir kapasitesi var herşeyden önce. bir gözümüz doysun ya. angry birds'in tüm versiyonlarını tek tek oyna bitir arkadaşım bir sürü seçeneğin var pes 11 oyna.

oynadım kardeş :D pes 12 i bekliyorum şimdi ama nerde androıde cıkalı aylar oldu

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Nokiada oyun yetersizliğinin temel nedeni düşük ram işlemci hızları ve GPUlar oluyor.2009'da çıkan iPhone 3GS ile Modern Combat 2,N.O.V.A2,Infınıty Blade 2 oynuyoruz biz.Neden? Grafik kartı güçlü.Nokia yeterli donanım çıkarmazsa oyunlar elbette çalışmaz.Çıkan oyunlarda yeni nesil orjinal Belleli cihazlara çıkacaktır:oke:

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşlar madem oyun için alıyorsunuz . 3310 + Psp alsaydınız oyun derdiniz olmazdı . 30 Hd oyun var indirin oynayın nankörlük yapmayın .

mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
Yav işlemci filan fasa fiso nokıalarda hepsi zaten var hayırlısıyla bi belle çıksaydı onu bekliyorum tek ümidim o :pro:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben Şubat'tan sonra neler olacağını çok merak ediyorum neyse ki az kaldı Şubat'a.

• Beğen
mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar madem oyun için alıyorsunuz . 3310 + Psp alsaydınız oyun derdiniz olmazdı . 30 Hd oyun var indirin oynayın nankörlük yapmayın .
Doğru diyorsun kardeş ama nokıa nın da geri kalmaması lazım o halde 3310 u yapar işin içinden çıkardı:dry:

Türe

Türe

Üye
eski s^3 lere artık destek giderek azalacak

gogis

gogis

Üye
ne olursa olsun memnunum ben c7 den :) gerçi ilk fırsatta xperia s e geçeceğim orası ayrı :D

catdog136

catdog136

Üye

dandik bir telefon + ipod touch daha mantıklı bana göre :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Yav işlemci filan fasa fiso nokıalarda hepsi zaten var hayırlısıyla bi belle çıksaydı onu bekliyorum tek ümidim o :pro:

Ne işlemci fasa fiso be :D Şakamı yaptın.

680 Mhz + 256 MB Ram ile kaç oyun açabileceğini sanıyorsun?

Diğer firmalar Çift çekirdek 1.5 Ghz yapıyor 1 GB ram koyuyor.Ayrıca En güçlü grafik kartlarını kullanıyor.

Sorun Nokiada yeterli sistemin olmaması.O yüzden bu saatten sonra Nokia almak mantıksız olur.1 Ghz işlemcinin hakkını veren tek N9 var.Onunda uygulama sayısı vasat.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Cıkar cıkar :D

valent

valent

Üye
Çıkar oyun bazıları atıp tutuyor işte onla ne açarmışız yok 680 mhz le ne açarmışız nokıa çıkarsın oyunlarıda açarız her türlü

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
En azından iphone 3gs'e çıkan oyunların çıkması gerekir.Symbian ^3 telefonlar her türlü 3gs'ten üstün çünkü.

valent

valent

Üye
En azından iphone 3gs'e çıkan oyunların çıkması gerekir.Symbian ^3 telefonlar her türlü 3gs'ten üstün çünkü.
Çok doğru aynen katılıyorum adamlar yazıyor işte 680 mhz ile ne açacakmışız 3gs hala en son çıkan oyunları çatır çatır açıyor kasmadan yağ gibi oynatıyor kaldıki 3gs işlemcisi daha zayıf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt