Symbian Oyunlarının Yetersizliği !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Oyunlarının Yetersizliği !!!!
Arkadaşlar kaç ay oldu hâlâ symbian a doğru düzgün oyun gelmedi Andoıd e bakıyorum hergün takır takır oyun geliyor ve hepsi de birbirinden güzel,kaliteli. Bizim de bir oyunumuz olsa bizim de programlarımız olsa. Oyun şirketleri niye yapmıyor? bizde nie yok!!!!! :D

• Beğen
Tepkiler: Suyaka ve yutkun

PriZm

PriZm

Üye
sizede geliyor.ama artık gelen oyunlar 603-700 vs modellere gelecek.yani symbian belle li cihazlara.

• Beğen
Tepkiler: mehsell
mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
telefonum c6–01 :/ androıdın yanında 3310 gibi hissediyorum ztn ona da benzıo biraz :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
sizede geliyor.ama artık gelen oyunlar 603-700 vs modellere gelecek.yani symbian belle li cihazlara.
Aynen öyle mesela Tintin geldi 1gb'lık oyun aşmış kendini ama 603 700 ve 701 ile uyumlu.
Ama gene de umutsuzluğa kapılmamak lazım N8/c6-01 gibi modellere de oyunlar çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: yutkun
mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
Bize çıkan oyunlar genelde önceden androıde cıkıyor sonra bize geliyor üstelik daha dandik :(

Emre-45

Emre-45

Üye
Oyun-program istiyorsaniz iphone veya androidli tellere bakin arkadaslar nokia ya oyun cikmiyor

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bende o telefon olsa hawx yeter bide shift

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve mehsell
mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
of ben de nerden aldım bu lanet telefonu nokıa nın tecrübesine güvendim ama boş..

----------Eklendi @ 20:02:04 ---------- Yazıldı @ 20:00:40 ----------

bende o telefon olsa hawx yeter bide shift

Doğru diyorsun kardeşim ama onlardan da gına geldi artık

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
of ben de nerden aldım bu lanet telefonu nokıa nın tecrübesine güvendim ama boş..

Kardeşim ülkemizdeki en büyük sorunlarda biri de bu işte.İnsanlar markaya yada pahalı oluşuna bakıp telefon alıyor.Telefondan ne aradığını bilmiyor.Mesela benim için gerekli olan bütün uygulamalar nokia'da var uygulama sıkıntısı yaşamıyorum, kamerası fazla bile geliyor, bana göre çok şık.Zaten telefondan aradığım şeyler bunlar.Eğer kişiselleştirme için iphone alırsan memnun kalmazsın.Uygulama için de nokia alırsan aynı şekilde...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve mehsell
tempestshine

tempestshine

Üye
Bence yeterli :D s40 oyunları ve s60v3 bana yetiyor.Grafikler berbat ama benim için yeter :D :D

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Dungeon hunter oyna güzel vakit geçirirsin .

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve mehsell
keys1903

keys1903

Üye
  • Beğen
mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
symbian da şuanda zevkle oynadığım oyunlar fruit ninja,SpeedX,Worms,angry Birds,Doodle Jump. Dungeon hunter hawx falan onları kaç aydır oynuyorum ama farklı bir oyun da istiyorum bazıları güzel işte ama çeşitlilik az:hmmm

sonerrap

sonerrap

Üye
ben teli alalı 2 hafta oldu tüm symbian 3 forumundaki oyunları yükledim 1sene götürür beni heralde :D zaten mühendislik okuyom kafa dersden pek kalkmıyo :D

• Beğen
Tepkiler: mehsell ve MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
şu ana kadar çıkarılmış tüm oyunları oynamış gibisiniz var ya arkadaşlar abartamayın bu kadar ya ark arkaya her gün 40 tane oyun çıksa dahi anca gözümüz doyacak telefonun bile bir kapasitesi var herşeyden önce. bir gözümüz doysun ya. angry birds'in tüm versiyonlarını tek tek oyna bitir arkadaşım bir sürü seçeneğin var pes 11 oyna.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
Arkadaş satın gidin android alın kimse zorla aldırmadı o telefonu sana!

----------Eklendi @ 21:14:06 ---------- Yazıldı @ 21:09:15 ----------

Ne oyun merakıymış arkadaş! Gören de s^3'teki oyunların hepsini kurdu oynadı bitirdi sanacak.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve MertcaN9
AмσηR@

AмσηR@

Üye
:) :) kilit kilit aman sakin ne Yapıyorsun dostum sen yaf , nokiayi eleştirmeyin ayıptır :) adamlar yapıyo o kadar güzelim teli java oyunları neyimize yetmez dimi ama :) :)

aleranol

aleranol

Üye
valla ben telefonumu oyundan çok her işe yarayan bir cihaza çevirdiğimden dolayı hiçbir sıkıntım yok kesinlikle. Çünkü elekrtikler gidince geceleri flashlight extreme beni kurtarıyor. blueftp ile dosyaları jara çevirip başkalarına da atıp oynayabiliyorum yada telefonumu sallayarak müziğimi değiştiriyorum yada videoları telden faceye atabiliyorum. Hadi onuda bırak telefonumun internet paketiyle video izlerken oyun indirebiliyorum ve multiplayer oyun oynayabiliyorum her an heryerde :D Daha ne isteyebilirim ki . Android sadece göz boyama.

----------Eklendi @ 21:22:46 ---------- Yazıldı @ 21:18:45 ----------

ha şu oyunları bitirdim 1 ayda angry birds paketi , tank hero , fruit ninja ,doodle jump bide diğer hd lerin yarısı veya daha fazlası.Halbuki hergün her saat telefon elimdedir daha ne diyim. Gözün doyacak arkadaş gözüüüün. 10 tane oyun mu bitiriyorsun hergün? Taş çatlasın 2 günde bir hd oyun bitir insaf ya 100 lerce kaliteli oyun var.

• Beğen
Tepkiler: mehsell ve MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
diyorum ya işte önce gözümüz doysun. sanki bana tüm oyunları yedi yuttu kaldı ki yeni oyunlar bekliyoruz. ya bizim istediğimiz şu arkadaşlar android gibi gerekli gereksiz herşeyi çıkarıp mağzaya atsınlar orda dursun ama baya zengin bir içerikli olsun zaten yarısından fazlası işe yaramaz ama maksat göz doldursun filan bunu istiyoruz. elimizdekiler ile de çok rahat yenilir ama nerde

• Beğen
Tepkiler: mehsell ve aleranol
aleranol

aleranol

Üye
bugün telefoncuma gittim 2 tane c7 gördüm belle den önce. İçim cız etti ne kadar :zong: insanlar var be abi. :(

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt