nonamex
Üye
bu androitciler bu formdan gitsin bakalım sorun kalıyormu kendi formunda neden durmuyor bunlar gelip burada millete sataşıyorlar anlamadım biz onların formuna giriyormuyuz pardon dün girmiştim bizden fazla sorunları vardı
Giriştiniz değil girişti.
yapmayın arkadaşlar madem girişti. bu kadar tartşmayıda kendi kndine mi yaptı.. tamam rahatsız oluyosunuz ve istemiyorsunuz haklı olabilirsinz ama sen beni nonamex le ölümüne tartışıkrn gördün mü benim elim azım yok mu istesem konu kilitlenene kadar karmaşa çıkarırım tartışırım ama yapmıyorum. sorun adama bana laf sokma çabasına girişmiş mi hiç.. siz cvp vermseniz niye böyle uzasın iş madem kendi telefonuna güveniyosun laf dalaşına girme al telefınunu arkadaşlarınla sıhbet et adam gibi
İşte cevap veriyorum, gidip KARŞILAŞTIRMA VİDEOLARINI İZLEYİN.
Kimin hızlı olduğunu görürsünüz, illa youtube'dan karşılaştırma videolarını ben mi koyacağım buraya
haklısın arkadaşım bundan sonra sadece konu hakkında konuşurum androidcilere sadece hıı der geçerim
haklısın arkadaşım bundan sonra sadece konu hakkında konuşurum androidcilere sadece hıı der geçerim
----------Eklendi @ 13:57:34 ---------- Yazıldı @ 13:56:11 ----------
hıı
aynen yabn de n8 kullanıyorum ama kimseyle tartışırken kaba cvp almadım bnm tavrım belli. karşılaştırmaya girerken söylerim hep ben kendi kullandığım özellikler üzerinden tartışırım konu dalaşma halini alırsa ben çekilirim diyorum ve elimdeb gldigince tarafsız ılmaya çalışırım. karşıdaki ortamı bozuyorsada cvp vermm sadece bakarım
----------Eklendi @ 14:02:59 ---------- Yazıldı @ 14:01:30 ----------
bu ayıp oldu ama bidahaki konuşmalarda hıı dersin.
Boşver, o N8'deki 1 ghz'lık işlemcisiyle mutlu olsun
www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/...01-8-symbian-3-signed-498976.html#post3574943
blki biliyosundur ama aklıma bu geldi ilk
----------Eklendi @ 14:11:08 ---------- Yazıldı @ 14:10:17 ----------
www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/...-academy-v1-01-0-symbian-3-signed-498297.html
Gt Racing dehşet bişey nfs de öyle ama aspalht o kadar değil gibi
teşekkür ederim ikiside yoktu bende
assasin's bende var fena değilspeedx i dene
asphalt çok kötü haritlar içeriyo bence. oyun gerçekçi değil s40 oyunları gibi
----------Eklendi @ 14:14:11 ---------- Yazıldı @ 14:13:30 ----------
rica ederim angry birds serisine de bak bence çok sarıyo
----------Eklendi @ 14:15:40 ---------- Yazıldı @ 14:14:11 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbidee assassin's creed mi neydi güzel olması lazım ben henüz deneyenedim
sen birtanesin ya ben ovide bunun ücretlisini görmüştüm hoşuma gitmişti
www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/...08-0-symbian-3-signed-415361.html#post3499562
bu oyun sensörle sorunlu ama sensörsüz oynuyorum bağımlılık yaptıralliyi severim.
bende bu oyunda arabadan motor sesi gelmiyo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?