Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
yarın sabah belli olcak sertifika verip vermediği bence vercek

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
ben saat 12 i gecince bakarım ama sanmıyorumm yaa yarın sabah belli olur herhaldee..arkadaslar inanın herkesin ne kadar sinir oldugunu delirdigini iyi biliyorum emin olun cok araştırma yapıyorum baska bişey bulsam hemen paylaşıcammm

omer3

Üye
bence ingilizcene fazla güvenme kendinede fazla güvenme For developers without a Publisher ID şu cümleyi ingilizce bilen birisine yada bir sözlüge yaz bakalım ne çıkıyo buraya kopyala...Anlamı :Geliştiriciler için bir Publisher idi olmadan. Gibi olmaksızın(yani without) gibi bisiler cikarsa sasirma sözlük senin gibi yanılmaz..

aliucgul arkadaşıma katılıyorum bence yarın sertifika alabileceğiz çünkü publisher idi olmayanlar için gelecek hafta open signed yapabileceklerini yazıyor neyse canım yarın bakarız hepberaber saygılar....:oke:

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
GMT iş saatlerinde diye bir ibare gözüme çarptı deneyecek arkadaşlar bizim GMT saat diliminden 2 saat önde olduğumuzu göz önüne alarak denemelerini öneririm. 9:00-15:00 arası diyor yani bize göre 11:00-17:00 oluyor. Yarın hayırlı haberler almak dileğiyle:oke:

typre

Üye
bence ingilizcene fazla güvenme kendinede fazla güvenme For developers without a Publisher ID şu cümleyi ingilizce bilen birisine yada bir sözlüge yaz bakalım ne çıkıyo buraya kopyala...Anlamı :Geliştiriciler için bir Publisher idi olmadan. Gibi olmaksızın(yani without) gibi bisiler cikarsa sasirma sözlük senin gibi yanılmaz..

inş öledir inş ben yanılıyor olurum benimde tek dileğim o

aliucgul

Üye
bekliyoruz :)

efesppp

efesppp

Üye
aynen bekliyoruz bakalım inş olur yaaa inşş allah yardımcımız olsunn

zycnkl

Üye

hala aynı SymbianSigned.Com değişen bişey yok nasıl .

omer3

Üye
hala aynı SymbianSigned.Com değişen bişey yok nasıl .

evet arkadaşım aynen öyle ama saat 11:00 bekleyelim o zamanda değişen birşey olmazsa vay halimize yani prolara elveda:sn:

timudi

Üye
Son 1 saat 20 dakika. Heyecanla bekliyoruz.

pitbull_love

pitbull_love

Üye
inşallah arkadaşlar n81 masa üzerinde bana bakıyor bişi yükleyemiyorum...

omer3

Üye
arkadaşlar bu site açılmayacak gibime geliyor hiç bir gelişme yok yaaa:(

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Sağlık olsun artık biri başka bir yol bulana kadar bekleyeceğiz. Sitenin açılmış olması lazımdı halbuki.

typre

Üye
bana kalırsa birde yeni üyelik alıp tekrar denemek lasım

timudi

Üye
Online sertifikalandırmayı açmışlar ama yoğunluktan olacak ki bi getirdi sayfayı. Uğraşıyorum daha.

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Oraya tekrardan üye olmaktansa telefonumdaki ivmeölçeri söktürürüm daha iyi, kabus gibi üyelik :D

typre

Üye

size en önceden de sölemiştim forumdada bu konu altındada yazmıştım bu sadece publisher id ler için deneme sürecinde olan bir uygulama free kullanıcılar için tekrar bir uygulama değil demiştim ama kulak asan olmamıştı şimdi en azından herkez siteye girdide belli oldu ayriyetten burada telefoncularada sordum onlarda aynı şeyi sölediler sertifika telefonculardan alınacak artık free kullanım kalktı dedi bana bende şimdi siteye baktım publisher id ye yönelik bir çalışma var

--------------- Ekleme ---------------

evet aliucgul kardeşim ben kendime güvenmiyordum ama işte görünen bu size ilk baştan dedim sen benim yanıldıgımı sandın bak sözlük yanılmıo dedin demek sözlüklerde yanılıyormuş :)
ben sadece orada okudumu burada tercüme ederim
tercümemde doğru ilk baştaki verdiği açıklamalarda bu belliydi bunuda söledim
bende isterdim free olsun çünkü bende önceden cer dosyasını almadım ama işte durum bu ....

symbiansigned adlı sitenin nokia ile hiç bir alakası yoktur arkadaşım symbian sistemi önceden tek nokiada oldugu için herkes nokia ile bağlı bir site biliyor ama öyle değil sonyericsonda symbian sistemi kullanan bazı telefonları var onlarada hizmet veriyorlar symbiansigned adındanda anlaşılağı gibi symbian programları seritifika alınmasına olanak tanınan bir sitedir sadece

guneyasin arkadaş ta bazı çözüm yolları aramış ama buda fayda etmez csr formatlı bir şeyi kendi şeyinle cere dönüştüremezsin yada csr dosyasıyla oynayıp bi şey yapabilme imkanın % 0 dır.
çünkü her ne kadar yaparsan yap sertifika onayı alman lasım bu iş bu kadar basit dosya ile oynanılıp yapılabilecek basit şeyler değil TEK YOL symbian signed diğer arkadaşlarında dediği gibi bundan sonra o $200 doları cep telefoncular werecek ve seritifika onayı telefonculardan alınacak bugun antalyadan bi telefoncu ile konuştum bana öyle dedi sizde yakınınızdaki telefonculara sorup bilgi aabilirsiniz

evet arkadaşın dediği doğru arkadaşlar ama dip not düşmek isterim
OPEN SIGNED ONLINE BETA AVAILABILITY

For developers without a Publisher ID, we will commence roll-out the Beta version of Open Signed Online at the beginning of next week.

sadece publisher id si olanlar için şuan için beta versiyonu yani deneme sürecindeki open signed sayfası haftaya açılacak diyor bizim işimize yarayan yine bi şey yok :)

buda önceden yazmış oldugum yazıların ispatıdır...

Daha fazla bilgi istiyosanız sitede 6.79 mb büyüklüğünde TheCompleteGuideToSymbianSigned.zip adında bi dosya var onu indirin içindekileride adobe reader ile açın ve okuyun yeni signedlama işlemini anlatan bilgiler vs vs. ler var.

Ben bunları kafamdan sölemiyorum yani size En az buranın admin arkadaşlarımız kadar bende araştırma yaptım ....

pitbull_love

pitbull_love

Üye
buda önceden yazmış oldugum yazıların ispatıdır...

tebrik ederim çok ii saptamışsın ama bu şu an burada takdir edileceğin anlamına gelmiyor insanlar çözün arıyor ve haklı olarak birazda gerginler çünkü dünyanın parasını ödiyip satın aldıkları telefondan yararlanmak için saçma sapan bir dosya bekliyorlar yani çözüm bulamasalar dahi çözüm için çalışan herkese sonsuz tesekkurler..

typre

Üye
tebrik ederim çok ii saptamışsın ama bu şu an burada takdir edileceğin anlamına gelmiyor insanlar çözün arıyor ve haklı olarak birazda gerginler çünkü dünyanın parasını ödiyip satın aldıkları telefondan yararlanmak için saçma sapan bir dosya bekliyorlar yani çözüm bulamasalar dahi çözüm için çalışan herkese sonsuz tesekkurler..

tebrik ettiğin için teşekkür ederim arkadaşım ama ben bunları takdir almak yada takdir edilmek için yazmadım ben bunları boşuna ugraşmayın demek için yazdım. diyorsunki insanlar çözüm arıyorlar gerginler dünyanın parasını werip telefon aldılar
ARKADAŞ bende 1250 ilk çıktıgında n73 aldım o saçma sapan dediğin dosyayı bende bekliyorum elimde bir sürü signedlancak program var ama napayım bunun başka bir çözümü yok wereceksin parayı alacaksın üyeliği sen bi süper markte gittiğinde bi mal alıosan onun parasını weriosun yada onu ver ben sana şunu wereyim diyemiyorsun bununda tek çözüm yolu symbian signed arkadaş bu kadar anlıyorum sizleri bende bekliyorum bende mağdurum napayım ama herkezin buraya gelip bilgilendirilmeden forum kirliliğinin olması dahamı iyi ben bilgilendirmek için yazıyorum bunları 3 gündür siteyi takip ediyorum araştırdıklarımı burada söliyorum bi teşekkür yerine eline emeğine sağlık yerine duydugum laflara bak ...
peki sizler haklısınız bekleyin siteyi yakında açılacak free id ler herkezs signedlama işlemi yapabilecek
ne demişler dogru söleyeni dokuz köyden kovarlar yalan söleyelimde kovmasınlar bari :@

timudi

Üye
Şu anda online signed yapılabiliyor galiba ama ben de sorun çıktı.
adamlar pdf döküman yapmışlar. pdf i incelerseniz görürsünüz. Bundan sonra free olarak sadece online signed aktif.

Online signed bölümüne girdim . Ama dosyayı upload ederken şöle bi hata verdi. FAILURE: Submitted .sis file uses uses capabilites that were not selected
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 )
İlgilenenlere duyurulur....

Üst Alt