Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

typre

Üye
Şu anda online signed yapılabiliyor galiba ama ben de sorun çıktı.
adamlar pdf döküman yapmışlar. pdf i incelerseniz görürsünüz. Bundan sonra free olarak sadece online signed aktif.

Online signed bölümüne girdim . Ama dosyayı upload ederken şöle bi hata verdi. FAILURE: Submitted .sis file uses uses capabilites that were not selected
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 )
İlgilenenlere duyurulur....

site çok yoğun arkadaşım giremiyorum girdiğimde bakacağım

zycnkl

Üye
:vuryok abi olan biten herhangi birşey yok !

typre

Üye
evet doğru diyor arkadaş request sayfasında upload yeri gelmiyor hala aynı

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Siteye login olduktan sonra my symbian signed a girin orada solda UID den request bölümüne girin protect ranged ( tam hatırlamıyorum şu an siteye giremediğimden de bakamıyorum ) a tıklayın description bölümünü boş bırakarak onaylayın sonra tekrardan open signed'tan imzalamayı deneyin. Ben henüz deneyemedim bu işlemi yaptım ancak.

Edit: Yaptığım işlemde bir işe yaramadı yine aynı hatayı verdi 0x200087b5 ne işse.
Edit2: http://www.maxicep.com/symbian-dest...gulama-yuklenemez-sertifika-hatasi-86575.html UIDs hatası bu konuda yazılanlar ilgili sanırım. Birde bununlamı uğraşacağız yani.

typre

Üye
Siteye login olduktan sonra my symbian signed a girin orada solda UID den request bölümüne girin protect ranged ( tam hatırlamıyorum şu an siteye giremediğimden de bakamıyorum ) a tıklayın description bölümünü boş bırakarak onaylayın sonra tekrardan open signed'tan imzalamayı deneyin. Ben henüz deneyemedim bu işlemi yaptım ancak.

Edit: Yaptığım işlemde bir işe yaramadı yine aynı hatayı verdi 0x200087b5 ne işse.
Edit2: http://www.maxicep.com/symbian-dest...gulama-yuklenemez-sertifika-hatasi-86575.html UIDs hatası bu konuda yazılanlar ilgili sanırım. Birde bununlamı uğraşacağız yani.

bunalıma gireceğim arkadaş şimdi bari kafa diniyim biraz test çözeyim bjk lider onu kutlayaayım yoksa şimdi krize gircem bu iş yüzünden :D

nofear_noaf

Üye
Sevgili kardeşlerim lütfen ben şöyle yaptım oldu yok ben böyle yaptım oldu diye yazıp milleti yanlış yönlendirmeyelim.Bunun bir tek yolu var başkada yolu yok....Başka bir yol deneyeceksenizde ilk önce deneyin olumlu sonuç alın ondan sonra yazın ne yazacaksanız!

Gelelim bugünkü seyir defterine Londra saatine göre 09:00 15:00 arası signed işlemlerinin 25 şubat sonrasındaki bu hafta yapılacağı söyleniyordu ancak maalesef saat 13:30 da siteye girdiğimde aynı şeyler yazıyordu ancak bir bilgi eklemişlerdi yoğunluktan dolayı yapamıyoruz önümüzdeki hafta inşallah...vs. ben yinede login oldum request sayfasına gittim ne yazıkki yine hüsran! Bir beş dakika sonra yine denedim ancak bu sefer siteyi bulabilene aşk olsun site kökten gitmiş:) Evet arkadaşlar bu hikaye böyle biter onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.Saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

siteye ilk girdiğinizde (girebilirseniz) sizi ilk aşağıdaki gibi bir ekran karşılıyor:

Login olup ilgili yere girip *.csr dosyasını upload edeceğiniz yere gidincede sizi şöyle bir ekran karşılıyor ve rüya bitiyor:

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
arkadaşlar umutla bekledik hüsrana ugradııkkk:(:(:(

Maintenance Break

The service is currently down for a maintenance break. Please try again later.

Siteye giriş yaptıktan sonra my symbiansigned a tıkladıgımda bu uyarıyı aldım bakımda oldugunu söylüyolar lütfen daha sonra tekrar deneyin felann:( yapıcak bişi yok arkadasın dedigi gibi Bu hikaye burda biter ama yinede umudu kesmemek lazım 2 sene sonra felan olurr bekleriz yanii alıştık:(

zycnkl

Üye
ne olacak şimdi ? içimizde patladı :)

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Bir daha Unsigned yazısı görmek istemiyorum böyle uğraşınca midem bulandı istemiyorum kardeşim rotate me motate me a :)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
pff site adamı hasta etyo

guneyasin

Üye
Arkadaşlar çözüm yolunu buldum allaha şükür artık cer alabiliyorum :) 200 $ sıkışmış araya o kadarcık hade kolay gelsin sizlerede
:D

guneyasin

Üye
verdim valla dostum çok bunalmıştım artık ama yaaa bi hışımla verdim geçtim napim yaa kafayı yiycektim cana gelcene mala gelsin hesabıııı :P

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
verdim valla dostum çok bunalmıştım artık ama yaaa bi hışımla verdim geçtim napim yaa kafayı yiycektim cana gelcene mala gelsin hesabıııı :P

hayırlı olsun en iyisi yapmışın.

t_bolt

Üye
ne oluyo ne de başka bi site

ya arkadaşlar bu site ne biçim bi site. amacı ne acaba. bu mail adreslerini kabul etmemesinin sebebi ne olabilir acaba. 3-4 günde 20 tane mail adresi alıp denedim ama symbiansigned sitesi hiçbirini kabul etmedi. :(( acil yardım. telefonum nokia e50 psiloc irremote s60v3 programını signed yapmak istiyorum imei numaram:351892017675872 mail adrsim: [email protected] . yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye

ya arkadaşlar bu site ne biçim bi site. amacı ne acaba. bu mail adreslerini kabul etmemesinin sebebi ne olabilir acaba. 3-4 günde 20 tane mail adresi alıp denedim ama symbiansigned sitesi hiçbirini kabul etmedi. :(( acil yardım. telefonum nokia e50 psiloc irremote s60v3 programını signed yapmak istiyorum imei numaram:351892017675872 mail adrsim: [email protected] . yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

321webmaster.com dan alınan mail adresini kabul ediyor.

omer3

Üye

@321webmaster.com buradan mail alıpta üye olabilirsin ama boşuna olacaksın sertifika felan vermiyor arkadaşım ben sabahtan beri uğraşıyorum saat 17:00 da kapandı ücretsizler için yeni bir sistem getirmişler o da şansına programı imzalayıp veriyolar 200 $ vereceksin başka çaresi yok:nono:

efendy34

Üye
Arkadaşlar çözüm yolunu buldum allaha şükür artık cer alabiliyorum :) 200 $ sıkışmış araya o kadarcık hade kolay gelsin sizlerede
:D
guneyasin madem verdin 200 dolar arkadaşlarada kıyak yap en azından cuzi miktarlara sende kazan millette kazansın bizlerin yaptığı csr dosyalarını sana gönderelim sende cer yap bizlere olmazmı?

guneyasin

Üye
olur arkadaşım neden olmasın

Üst Alt