arkadaşim!!!! ben dogru mail'i buldum nasıl kayıt olunur bir turlu çözemedim...bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. uygulamalı olarak ya başka buda mailim..
İlk mesajımda belirttigim gibi;
IMEI numaralarınızı, bana PM ile bildirdiğiniz takdirde, hemen hemen 1 gün içerisinde herkese .cer sertifika dosyasını göndermeye calisiyorum zaten.
sertifika işlemi yaptıktan sonra şöyle bir uyarı geliyor " could not verify signature with know algorithm, exiting. encryption error, not a DSA certificate " bu ne demek oluyo şimdi acaba daha önceki cer dosyasını bilgisayara format atınca kaybetmiştim şimdi yeniden kayıt oldum ondan kaynaklanabilir mi acaba bi yardımcı olursan
hocam saol eline sağlık ,
bu siteye girmek için mail de buldum , login oluyorum ama site çok yoğun ve yavaş çalışıyoo . 3 bilgisayarda 20 30 defa denedim bir türlü başaramadım , sitenin kapasitesi 100 ortalama 500 kişide sırada bekliyo , , alternatif bi site var galibaa , ama almanca olduğundan anlamadım bişi ,
yinede çok sağolasın bu faydalı bilgilerinden dolayı .
mrb negative kardeş ben senin yayınladığın gibi herşeyi yaptım hatta 2 gün boyunca şu garip symbian sing sitesine mail adresleri kabul ettirmekle uğraştım ama hiç birşey anlamadım adresi yazıyorum oldumu olmadımı anlamıyorum takılıyor. kardeş imei nosunu mu göndermem gerekiyor bilmiyorum. bana o csr dosyasını gönderebilirmisin. pleassssssss!!!
--------------- Ekleme ---------------
ta1fl kardeş nerden aldın maili bbizede söyleyebilirmisin
hocam eline sağlık ,
çok güzel anlatmışın ,
ben denedim , site çok yoğun , bir türlü kodun yazılı oldupu resim gelmedi , orda takılıyorum , 20 30 defa denedim , sana zahmet pm de imei me bi cer alırsan çok makbule geçecek ,
başarılar dileğimle...
saygılar ,
--------------- Ekleme ---------------
bir arkadaşımın çalıştığı firmanın mailini kullandım , ama öğrendiğim kadarıyla ttnet in maili oluyomuş , ,,