NonaZayi
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaş son sözù söylemiş dağılın
dalga geçmene gerek yok. ben bu konularda yeniyim. bilmediğim yada yanlış bildiğim birşey varsa düzeltebilirsin dalga geçmek yerine daha hayırlı olurdu bence
dalga geçmene gerek yok. ben bu konularda yeniyim. bilmediğim yada yanlış bildiğim birşey varsa düzeltebilirsin dalga geçmek yerine daha hayırlı olurdu bence
cevaplar için çok teşekkür ederim. ama 701i beğenmedim hiç. isterse her şeyi 1saliselik hızla yapsın fark etmez. tipi bana uymayınca ben kullanamam o telefonu. bide filmin boyutundan kastım kapladıgı yer degılde ekran buyuklugu olarak demek ıstemıstım
---------- Eklendi @ 14:53:07 ---------- Yazıldı @ 14:49:34 ----------
samsung telefonları çok adi geliyor bana. s2 ye 1800tl vericem yok kamerası pembe cekecek yok vıdget yanması olacak yok ekran cızgı cızgı olacak. ben 1800 verıyosam telefon kusursuz olmalı. ve samsungun 300tl lik telefonuda 2000tl lik telefonuda aynı tip. bu samsung neden her telefonu aynı tıpte cıkarıor anlamıs degılım. zaten samsung ve nokıa harıcı baska marka asla istemem. 1000tl lık n8 karşısında samsungda galaxy 1 var. onunda flası yok bişey yok. samnsung stara andoıd koyup çıkarmıslar gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?