oyun oynıyacaksan android ama günlük yaşantıda flas player vb. birşey beklemiyorsan saymbiyan
Android İçin Tavsiyem :
Huawei ideos x5
Symbian İçin :
Hiçbiri git android al

Sence ortada bi rekabet var mı? Symbian ı android in yanına getirdin mi devede kulak gibi bi şey oluyo ;-)
bu nasıl bir konu başlığıdır. Symbian ın androide değil rakip olması yanından geçmesi bile söz konusu olamaz. İki sene önce 5800 aldım. Nokia symbian geçen bu iki senede üstüne bi taş bile koyamadı. Telefonda atari oyunları oynayabiliyorsun. Adam gibi flash yok. Kasılmalar desen söylemek bile istemiyorum. Sonunda android cihaz aldım. Google market sürekli güncel. Kullanmak için hergün bi sebebin oluyor. Oviye her girdiğimdede küfredip çıkıyorum. Adamla dalga geçen oyun ve uygulamalar. Kısacası symbian bitmiştir. Telefonu sadece görüşme ve mesaj amaçlı kullananlar nokia alsın, tabi verdiği paraya acımıyorsa.

kardeş canın neyi almak istiyorsa onu al ...
oyun oynıyacaksan android ama günlük yaşantıda flas player vb. birşey beklemiyorsan saymbiyan
Android İçin Tavsiyem :
Huawei ideos x5
Symbian İçin :
Hiçbiri git android al
wp nin nokiayı kurtaracağınımı zannediyorsunuz. Nokia sadece yazılımsal değil donanımsal olarakta sil bastan yapması gerek. Hantal ve kullanışsız telfon imalatına son vermeli. Piyasa çok değişti artık.