Symbian mı ? Androind mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
oyun oynıyacaksan android ama günlük yaşantıda flas player vb. birşey beklemiyorsan saymbiyan

Android İçin Tavsiyem :
Huawei ideos x5
Symbian İçin :
Hiçbiri git android al

alenkolik

alenkolik

Üye
bu nasıl bir konu başlığıdır. Symbian ın androide değil rakip olması yanından geçmesi bile söz konusu olamaz. İki sene önce 5800 aldım. Nokia symbian geçen bu iki senede üstüne bi taş bile koyamadı. Telefonda atari oyunları oynayabiliyorsun. Adam gibi flash yok. Kasılmalar desen söylemek bile istemiyorum. Sonunda android cihaz aldım. Google market sürekli güncel. Kullanmak için hergün bi sebebin oluyor. Oviye her girdiğimdede küfredip çıkıyorum. Adamla dalga geçen oyun ve uygulamalar. Kısacası symbian bitmiştir. Telefonu sadece görüşme ve mesaj amaçlı kullananlar nokia alsın, tabi verdiği paraya acımıyorsa.

DeMoNQ

Üye
o değil de bu dkdan itibaren gidip de symbian alan varsa o kişiyi kendi haline bırakın :kop:

cardanadam

cardanadam

Üye
bu zamanda android en azından şu wp bir piyasaya oturanakadar android sonrası allah kerim

baran1415

Üye
nokia geçmişin mirasını yiyor ama artık herkes androide geçiyor bende artık kesinlikle nokia almam program aramaktan anam ağladı artık enayi yerine konulmak istemiyorum

R.A.M

R.A.M

Üye
bu nasıl bir konu başlığıdır. Symbian ın androide değil rakip olması yanından geçmesi bile söz konusu olamaz. İki sene önce 5800 aldım. Nokia symbian geçen bu iki senede üstüne bi taş bile koyamadı. Telefonda atari oyunları oynayabiliyorsun. Adam gibi flash yok. Kasılmalar desen söylemek bile istemiyorum. Sonunda android cihaz aldım. Google market sürekli güncel. Kullanmak için hergün bi sebebin oluyor. Oviye her girdiğimdede küfredip çıkıyorum. Adamla dalga geçen oyun ve uygulamalar. Kısacası symbian bitmiştir. Telefonu sadece görüşme ve mesaj amaçlı kullananlar nokia alsın, tabi verdiği paraya acımıyorsa.

aynen market ölmüş. Son nefeslerini veriyo :)

libyana26

libyana26

Üye
Ben de ayni durumdayım hiçbir şey yok bu nokianin marketinde. Bebe oyunları var resmen uygulama desen fırt.. Ileride alırsam kesinlikle android..

sanmarco

Üye
koskoca nokia yı sen ben yönetsek bu hale düşmezdi .yok windowsla birleşmiş filan.atı alan üsküdarı geçti.bu saatten sonra samsungu,elmayı geçemezsin.koskoca nokia yu-ma-tu oldu. yaktın bizi nokia.artık 2.elde yalvar yakar zor gidiyor.biraz parası olan bırakıyor androide elmaya geçiyor . bizim gibi garibanlar tırmalasın dursun.hala skyfire indirip açmaya çalışanlar var market desen rezillik başka birşey değil

yakupbjk

Üye
Android çıktı symbianın pabucu dama atıldı.bu soru zaten cok sacma android: nokia cok komik benim n 97 mini son telefonum olacak bu elden bı cıkarayım hayırlısıyla töbe

varrick

varrick

Üye
Zamaninda Symbian unluydu ,
ama ilk 5 yil android kral.
Alttaki yazim cok onemli !
Değişmeyen Tek Şey Değişimdir.
Kim bilir ileride wp kral olur.
Daha sonrada Nokianin cikaracagi isletim sistemi.
yani neyin ne olacagini bilemeyiz.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ne android ne symbian.

WİNDOWS PHONE

sanmarco

Üye
İnşallah windows phone yayılana kadar nokia ayakta kalır.Efsanenin iflas etmesine kahrolurum. İlk göz ağrımız.

alenkolik

alenkolik

Üye
wp nin nokiayı kurtaracağınımı zannediyorsunuz. Nokia sadece yazılımsal değil donanımsal olarakta sil bastan yapması gerek. Hantal ve kullanışsız telfon imalatına son vermeli. Piyasa çok değişti artık.

Masterthone

Masterthone

Üye
ne komik muhabbet hala bunu tartışabiliyorsunuz :aman2:

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş canın neyi almak istiyorsa onu al ...

esokmen

esokmen

Üye
oyun oynıyacaksan android ama günlük yaşantıda flas player vb. birşey beklemiyorsan saymbiyan

Android İçin Tavsiyem :
Huawei ideos x5
Symbian İçin :
Hiçbiri git android al

helal olsun gordugum en iyi yorum

symbian.forever

symbian.forever

Üye
wp nin nokiayı kurtaracağınımı zannediyorsunuz. Nokia sadece yazılımsal değil donanımsal olarakta sil bastan yapması gerek. Hantal ve kullanışsız telfon imalatına son vermeli. Piyasa çok değişti artık.

evet. Wp8 in nokiayı kurtaracağına inanıyorum. Google isterse 1000 çekirdekli telefon yapsın. Nokia wp8 ile windows 8 de aynı çekirdeği kullanacak. Gerisini sen düşün.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
sorun symbian da değil nokia da donanım anca 3310 işletimine yetiyor 2 uygulama açıyorsun telefon ya kasıyor yada kendini resliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt