222112
Üye
kim ne derse desin ben nokia dan vazgeçmem
daha önce de iphone de kullandım ama nokia diyorum başka da birşey demiyorum
şu an nokia N8 kullanıyorum
Hacı symbian ceosu gibi konuşuyon.Ben ikisini de kullanmış biri olarak yani kullanıyor biri olarak söylüyorum: Hem androidim hem de 6600 ve N70'im var. Ve cevap veriyorum: symbianda hayat yok. Millet örneğin ntvyi izlersen görürsün adamlar ntv hava uygulaması yapmış misal; diyor adam ipad'de iphone'da android'de diyor. Yani symbian s60 v2 platformu için uygulama yazdım, n70ciler 6630u olanlar kullanabilir demiyor adam. Bi de teknoloji dergilerini takip ediyorum chipi pcneti bilmem neyi neyse adamlar symbianlı nokia n8'e "orta" derken daha düşük donanımlı androide "iyi" veya "çok iyi" diyor. Ve adamlar 6-7 sene evvelki s60 v2 telefonlardan bahsetmiyor. Yani bu telefonlar için yeni uygulama bulmamız zor; bankalar falan bi iki kullanan vardır diye java uygulama yapıyor onun dışında iphone-android. Androidde uygulama çeşitliliğ fazla. Ve görsellik açısından iyi şeyler yapıyorlar. Ama bu konu yoruma açıktır. Yani adam ben symbian telefon kullanıyorum benimkisi en güzel telefon diyebilir. Ama ikisini de kullanmış ve kullanı olarak söylüyorum. Yukarda söylediğim gibi
- - - Eklendi - - -
benim görüşüm symbianda hayat yok
- - - Eklendi - - -
Ama istediğin gibi yorum atıp eleştirebilirsin. Ben symbian telefon kullanıyorum. Dünyanın en iyisi bu. Bi kaç yıl önce bunu kullanıyordunuz şimdi ne oldu?? Şeklinde yoruma açık bir konu yani. Bilmiyorum kullandın mı ama android-ios kullan bi de ondan sonra yeniden değerlendirme yaparsan daha sağlıklı bir değerlendirme olur.
Evet, adamın nasıl tecrübeleri var çözemedim. Dağılın bakem. Çok biliyor arkadaş da, tecrübe dedi kaldı. Yaa birader bi kere android kullandın mı onu söyle de ondan sonra cevap ver bize. Şimdi dağılın
telefonum bozuldu söyleyecek bişey yok bu hafta aynı 6630 dan bir tane daha alacam 5 yılın telefonu en sonunda çöktü
bakalımı itphone bada vada yada lar kaç ay gidecek
Ferrari ile hacı murat yarışı gibi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?