varyou
Üye
arkadaslar kötülük iyilik diye bişey olmaz...pc deki gibi bir cok programı aynı anda calıstırmak istiyorsanız symbian süper olur ve sabırlıysanız coookk iyi sonuclar alırsınız ama ben normal bi tel istiyom bi uygulamadan cıkıp digerine girmek istiyorum diyosan android al gitsin.....benim tercihim symbian cünkü her daim pc'im yanımda olmalı...
Kısa bir araştırmadan sonra vardığım karar ... Tabiki Android ... Hız vs demicem çünkü olay telefona konulan parçada biter ... 1.2 ghz hız ile 128 mhz işlemci hızlı telleri karşılaştırmayın ... Ben telefonun değerini oyunlarına göre biçen biriyim... Symbian v2 yada v3 u herkes bilir oyunlarını ... Bir yere kadar yani ... Androidin oyunlarına baktığımızda henüz piyasada çok fazla oyun olmamasına rağmen gameloft ve ubisoft un sunduğu oyunlar mükemmele oldukça yakın ... Sadece youtübeden nova , nfs shift ve bia ya bakmanız bile yeterli ... Ne demek istediğimi anlayacaksınız ... Fiyatlar biraz ucuzlasın mutlaka alicam .. 1000 tl civarı bir para benim için oldukça fazla ...
La hemen sattınız yılların emektarı symbıanı ayıp ettinız(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?