Symbian lı bi tel alacam yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
Symbian lı bi tel alacam yardımmm
arkadaşlar symbian işletim sistemli 1 tel alacam da hangisini önerirsiniz ben 5500 ı düsünmüştüm de galiba 1 gb den fazlasını kaldırmıyomuş bana en az 2 gb hafıza kart kaldıracak bi tel lazım mesela n 70 kaç gb kaldırıyo falan yorumlarınız benim için çok onemli tesekkürler simdiden (fiyatı en fazla 400 ytl olmali!):oke::bilmem:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
[ı]6300[/ı]

xkadir61

xkadir61

Üye
n73 gerisi yalan.

furkano

furkano

Üye
400 veririm diyorsan n73 al bencede.. on numara telefon..

Nazy

Nazy

Üye
n73 iyi bir seçim olabilir

eQooo

eQooo

Üye
n73 al ama 2gb diyosan kaliteli bir hafıza kartı al tavsiyem..n70 bildiğim kadarıyla 2gb kaldırmıyor...

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
n73

zibo

zibo

Üye
n70 n73 agır çalışır onlardansa 6630 baba telefon bence ondan all

Altun.

Altun.

Üye
5500 al kardeşim 1gb den fazlasını desteklemesi lazım. çünkü kıytırık bir e250 bile 1 gb desteklerdekn 5500 mı desteklemeyecek. hem symbianlara göre küük de bir boyutu var. ayrıca suya toza felan dayanıklı. ben şiddetle tawsiye ederim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
n73 me derım ama cok zengınım dıyorsan n82 black tavsıye edebılırım kardesım 2 side cok kullanıslı aralarındakı tek fark n73 te wı fı yok n82 dede kızılotesı yok kolay gelsın kardesım

yusufucan

yusufucan

Üye
N73 Dostum Memnun Kalırsın ( Bu arada Simbyan değil :) Symbian ;)

schumici

schumici

Üye
birader az daha kastır n73 al kesinlikle:oke:

gknky

gknky

Üye
evet n73 ii ;)

macline

macline

Üye
n80 i Kullan beyenmezsen gel parasını ben vericem.

schumici

schumici

Üye
dostum nokia alcaksan bence n73 al en aşağı

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
5500 al kardeşim 1gb den fazlasını desteklemesi lazım. çünkü kıytırık bir e250 bile 1 gb desteklerdekn 5500 mı desteklemeyecek. hem symbianlara göre küük de bir boyutu var. ayrıca suya toza felan dayanıklı. ben şiddetle tawsiye ederim
kardeş ben de 5500 alacaktım ama maalesef 1 gb den fazla kaldırmıyo :@

willrock

willrock

Üye
beni dinle düz n73 al 350 ytl sonra evde kendin n73me yap 30 ytl yede 2.gb kart al dahane istiyon ben böyle yaptım hiç pişman diilim n73ümden hatta kendimle gurur duyuyorum n73me almayım düz n73alıp kendim N73me yaptığıma

lyon_69

lyon_69

Üye
paran varsa n95 veya n95 8gb al bence veya n73

cengizba

cengizba

Üye
n73 kral telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt