ARM_TR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mesajlarınız İçin Teşekkürler Tekbir SoruTeşekkürler Sadece 1 Sorunum Var Apk Yı Yedeklemek İçin Android Telefonu Bulmam Yarını Bulur. Yarın Bi Arkadaşımdan Alıcamda Telefonu. Biraz Gecikebilir YaniKardeşim ben sevdiğim tarzdan dolayı her şeye şüpheyle yaklaşmam gerekse de fıtratım gereği söylenenlere inanan bir insanım.Bu sebepten sana inanıyorum.Bekliyorum.İnşallah bir şeyler yaparsın...
Bekliyoruz
biri yedekleyip göndersin sana.Mesajlarınız İçin Teşekkürler Tekbir SoruTeşekkürler Sadece 1 Sorunum Var Apk Yı Yedeklemek İçin Android Telefonu Bulmam Yarını Bulur. Yarın Bi Arkadaşımdan Alıcamda Telefonu. Biraz Gecikebilir Yani
Bekleriz yahut M@cros'un dediği gibi de olabilir...Mesajlarınız İçin Teşekkürler Tekbir SoruTeşekkürler Sadece 1 Sorunum Var Apk Yı Yedeklemek İçin Android Telefonu Bulmam Yarını Bulur. Yarın Bi Arkadaşımdan Alıcamda Telefonu. Biraz Gecikebilir Yani
Tamam Buldum Birinden Portun Yarısı Bitti MineCraft Sorunlu APK Miş Defender 2 Para Hileli Sini YazıyorumBekleriz yahut M@cros'un dediği gibi de olabilir...
Bekliyoruz...Tamam Buldum Birinden Portun Yarısı Bitti MineCraft Sorunlu APK Miş Defender 2 Para Hileli Sini Yazıyorum
Fifa 14 Biraz Zor İş. Bu Arada Devam Ediyorum İnşallah Forumdaki Yayınlanan Subway Gibi Olmaz Adam Benle Aynı Yöntemle Editlemiş. Sonra Exportta Sorun Çıkmış. Bende Şu Bugları Çözsem Çıkartacamda Javada Yoğun Bug Varkardeş forumda bir yusuf adlı arkadaş çıkıp Bize symdroid diye bir vaat vermiş umutlandırıp ortadan kaybolmuştu kimseyede inandıramamıştı zaten ama sen gerçekçi geldin bize hakkında hayırlısını dileriz android teki fifa 14 üde dönüş türmeyi ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?